Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi 62 sözleşmeli personel alacak

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi, 2022 dönemi KPSS puan sırasına göre toplam 62 sözleşmeli personel alacak.

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi, 2022 dönemi KPSS puan sırasına göre toplam 62 sözleşmeli personel alacak. Başvuru süreci 29 Nisan 2024'te başlayıp 13 Mayıs 2024'te sona erecek. İş başvuruları, e-Devlet üzerinden Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi - Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım veya Kariyer Kapısı platformu üzerinden yapılacak. Başvuruda bulunacak adaylar, belirtilen tarihler arasında şahsen veya posta yoluyla başvuru yapamayacaklar. 

Başvuruda bulunacak adaylardan istenen belgeler arasında SGK hizmet dökümü, boy ve kilo belgesi (koruma ve güvenlik görevlisi pozisyonları için), özel güvenlik kimlik kartı (koruma ve güvenlik görevlisi pozisyonları için), ve mezuniyet belgesi yer alıyor. Başvuru işlemi tamamlandıktan sonra "İşleminiz başarıyla gerçekleştirilmiştir." ibaresinin görülmesi gerekiyor. 

Ayrıca, başvuruda bulunacak adayların belirtilen şartları taşımaları gerekiyor. Örneğin, Türk vatandaşı olmaları, kamu haklarından mahrum bulunmamaları, kamu güvenliğine karşı suçlardan hüküm giymemiş olmaları, askerlikle ilişkili şartları yerine getirmiş olmaları gibi genel şartlar aranıyor. 

Başvuruda bulunan adayların atanmaya hak kazanması halinde, göreve başlamadan önce tam teşekküllü bir sağlık kuruluşundan sağlık raporu almaları gerekiyor. Başvuruda bulunan adayların belgelendirilmiş bilgileri eksiksiz ve hatasız olmalı, aksi halde başvuru geçersiz sayılabilir. 

Sonuçlar, değerlendirme komisyonu tarafından KPSS puan sıralamasına göre yapılacak. Adayların puanları eşit olduğunda mezuniyet tarihi ve doğum tarihi kriterleri baz alınacak. Yerleştirilmeye hak kazanan adayların isimleri en geç başvuru bitim tarihinden itibaren on (10) iş günü içinde üniversitenin resmi web sitesinde ilan edilecek. Yerleştirme sonrası göreve başlamak için belirli bir süre verilecek ve bu süre içinde göreve başlamayan adayların hakları iptal edilecek.

Bakmadan Geçme