• Haberler
  • Memur
  • Selamladığı memurdan Erdoğan'a '3600 ek gösterge' mesajı (Memur5.com-özel)

Selamladığı memurdan Erdoğan'a '3600 ek gösterge' mesajı (Memur5.com-özel)

Birinci derecedeki milyonlarca memur ve memur emeklisinin 3600 ek gösterge beklentisi, bugün Ankara'da caddede selamladığı bir memur tarafından doğrudan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a iletildi. MEMUR5.COM editörü o anlara tanıklık etti.

MEMUR5.COM ÖZEL HABER - Birinci derecedeki milyonlarca memur ve memur emeklisinin 3600 ek gösterge beklentisi bugün bir memur tarafından doğrudan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a iletildi. MEMUR5.COM editörü o anlara tanıklık etti.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, 2 Kasım 2023’te TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda Bakanlığının 2024 yılı bütçesine ilişkin yaptığı sunumda, 3600 ek gösterge beklentisi içerisindeki milyonlarca memur ve memur emeklisine umut vermişti. Işıkhan "Birinci dereceye yükselen devlet memurlarımız için 3600 ek gösterge düzenlemesini de hükümet olarak hayata geçireceğiz." demişti. Bu açıklama üzerine milyonlarca memur ve memur emeklisi beklenti içine girmişti. Bu beklentiyi dile getirenlerden biri bugün başkent Ankara'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a doğrudan  mesajla ulaştı.

Erdoğan, İstiklal Marşı'nın kabulünün 103. yıl dönümü dolayısıyla merkez Altındağ ilçesinin Ulus semtindeki Hacı Bayram Veli Mahallesi Denizciler Caddesi'ndeki Sebilürreşad Kültür ve Sanat Merkezi'nin açılış törenine katıldı. Törende konuşma yapan Erdoğan, kestiği kurdele ile merkezin açılışını gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan tören sonrası Sebilürreşad Kültür ve Sanat Merkezi çıkışında Denizciler Caddesi'nin iki yanında güvenlik bariyerleri arkasından kendisine seslenen vatandaşlara doğru yöneldi. Erdoğan, kendisine sevgi gösterisinde bulunan kadınlar ve çocukların da aralarında bulunduğu vatandaşlarla ayak üstü sohbet etti.

Selamladığı memurdan Erdoğan'a '3600 ek gösterge' mesajı (Memur5.com-özel)

Erdoğan'a bu kalabalıkta bulunan bir memur seslenerek 3600 ek gösterge konusundaki milyonların beklentisini hatırlattı. (Fotoğraf: MEMUR5.COM)

Vatandaşlarla sohbet edip çocuklarla ilgilenen Erdoğan, Denizciler Caddesi'nin Kızılay istikametine doğru yaklaşık 50 metre yürüyerek vatandaşları elleriyle selamladı. Bu sırada çevredeki otellerin kat pencerelerine çıkan müşteriler ve diğer binalardakiler  Erdoğan'ın halkla temasını izledi. Ardından caddenin ortasındaki makam aracına yönelen Erdoğan, bu kez caddenin Harçlar Vergi Dairesi'nin de bulunduğu karşı kaldırımından vatandaşların tezahüratının yükselmesi üzerine buraya doğru yürüdü.

Selamladığı memurdan Erdoğan'a '3600 ek gösterge' mesajı (Memur5.com-özel)

3600 ek gösterge beklentisi içerisindeki vergi dairesi memurları halkla birlikte Erdoğan'ı selamladı. Kalabalık, Erdoğan'ın makam aracı bölgeden ayrıldıktan sonra sonra dağıldı.(Fotoğraf: MEMUR5.COM)

Burada kendisine sevgi gösterisinde bulunan vatandaşlarla sohbet eden Erdoğan'ı, Harçlar Vergi Dairesi'nin pencerelerine çıkan memurlar da ilgiyle takip etti. Bu sırada Vergi Dairesi'nin önünde bulunan ve memur olduğu anlaşılan bir kişi, kendilerini selamlayan Erdoğan'a "Sayın Cumhurbaşkanım, 3600 ek göstergeyi bekliyoruz" diye seslendi. Böylelikle Kamu çalışanlarının ve emeklilerin bu beklentisini bugün bir memur Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a iletmiş oldu. Kalabalıktakilerle sohbet eden Erdoğan bu mesaja bir karşılık vermedi. Bir süre daha vatandaşlarla sohbet edip tokalaşan Erdoğan sevgi gösterileri eşliğinde makam aracına yönelerek Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne hareket etti. (Haber manşet fotoğrafı: Cumhurbaşkanlığı)

Yorumlar 1
Selahattin Ertan 13 Mart 2024 01:08

Cumhurbaşkanımız ve Bakan Bey genel seçim öncesi net olarak açıklama yapmışlardı halen bekliyoruz bu seçim öncesi olmazsa olmazıdır

Bakmadan Geçme