• Haberler
  • Memur
  • 20 bin sözleşmeli öğretmen kadrosu için sözlüye çağrılan adaylara ait taban puanları açıkladı

20 bin sözleşmeli öğretmen kadrosu için sözlüye çağrılan adaylara ait taban puanları açıkladı

MEB, 2024 Mayıs Sözleşmeli Öğretmenlik için sözlü sınavına çağrılan adayların alan bazlı taban puanlarını açıkladı. Sözlü sınavlar 1 Temmuz'dan itibaren başlayacak.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 2024 Mayıs Sözleşmeli Öğretmenlik için sözlü sınavına çağrılan adaylara ait taban puanlarını açıkladı.

Bakanlığın resmi internet sitesi üzerinden yapılan duyuruya göre, "2024 Mayıs Sözleşmeli Öğretmenlik İçin Sözlü Sınava Çağrılan Adaylara Ait Alan Bazlı Taban Puanlar" listesi erişime açıldı.

20 bin sözleşmeli öğretmen ataması kapsamında, sözlü sınavlar 1 Temmuz'dan itibaren gerçekleştirilecek. Tercih başvurusu, atama ve göreve başlama ile ilgili açıklamalar, sözlü sınavların tamamlanmasının ardından duyurulacak.

Adaylar, sınav giriş belgelerine e-Devlet kullanıcı adı ve şifreleriyle erişebilecekler.

MEB'in yayınladığı tabloya göre, farklı alanlarda sözlü sınavlara katılacak adayların taban puanları ve kontenjan bilgileri detaylı bir şekilde listelendi.

20 bin sözleşmeli öğretmen kadrosu için sözlüye çağrılan adaylara ait taban puanları açıkladı20 bin sözleşmeli öğretmen kadrosu için sözlüye çağrılan adaylara ait taban puanları açıkladı

20 bin sözleşmeli öğretmen kadrosu için sözlüye çağrılan adaylara ait taban puanları açıkladı

 

 

 

 

Bakmadan Geçme