4 üniversite ve bir kurum 43 personel alacak

Koç, Haliç ve İstanbul Okan Üniversiteleri ile Ordu Üniversitesi ve Dicle Kalkınma Ajansı'ndan toplam 43 yeni personel istihdam edecek.

Resmi Gazete’deki ilanlara göre, Koç Üniversitesi Tıp Fakültesi için 1 iç hastalıkları profesörü, Haliç Üniversitesi ise toplam  10 akademik personel alacak. İstanbul Okan Üniversitesi ise Diş Hekimliği, Tıp ve Eczacılık Fakültelerine 22 akademik personel arıyor. Ordu Üniversitesi Rektörlüğü, Altınordu ve Ulubey ilçelerinde 13 destek personeli ve 8 koruma/güvenlik görevlisi istihdam edecek. Dicle Kalkınma Ajansı Başkanlığı da 2 uzman personel istihdam edecek.

Koç Üniversitesi Rektörlüğü, Tıp Fakültesi için 1 adet İç Hastalıkları Profesörü alımı yapacak. Başvuru detayları ilanda belirtilen adrese iletilmeli. Adayların özel koşulları da yerine getirmeleri gerekiyor.

Haliç Üniversitesi Rektörlüğü toplam 10 akademik personel alacak. Tıp Fakültesi için 1 adet profesör, İngilizce Hazırlık Programı için 2 adet profesör, İngilizce Hazırlık Programı için 1 adet dr. öğretim üyesi, Psikoloji Bölümü için 1 adet doçent, Psikoloji Bölümü için 1 adet dr. öğretim üyesi, İşletme Fakültesi için 1 adet dr. öğretim üyesi, Fen Edebiyat Fakültesi için 1 adet doçent, Mühendislik Fakültesi için 1 adet doçent, Mühendislik Fakültesi için 1 adet Dr. öğretim üyesi pozisyonunda akademik personel istihdam edilecek.

İstanbul Okan Üniversitesi, Diş Hekimliği Fakültesi'ne 1 profesör, 1 doçent, 1 dr. öğretim üyesi; Tıp Fakültesi'ne 2 profesör, 4 doçent, 5 dr. öğretim üyesi; Eczacılık Fakültesi'ne ise 8 dr. öğretim üyesi, 8 doçent, 6 profesör olmak üzere toplamda 22 akademik personel alımı yapacak.

Ordu Üniversitesi Rektörlüğü, 20 sözleşmeli personel alacak. Destek personeli için Altınordu ve Ulubey ilçelerinde görevlendirilmek üzere toplam 13 destek personeli alınacak. Koruma/güvenlik görevlisi pozisyonunda ise 8 kişi istihdam edilecek.

Dicle Kalkıma Ajansı Başkanlığı 2 uzman personel alımı yapacak.

Bakmadan Geçme