AK Parti'de ölülerle diriler ayırt edilemiyor

Ak Parti'inin Kurucu Üyelerine bakıldığında kimin ölü kimin diri olduğu anlaşılamıyor. Kurumsal bir kimliğe sahip olan bir partinin kurucularının hayatta olup olmadığına ilişkin güncelleme yapılmaması anlaşılabilir bir durum değildir.

Kurucu üyeler arasında yer alan birçok üyenin vefat etmiş olmasına rağmen özgeçmişlere bakılarak hayatta veya vefat etmiş olduğu anlaşılamıyor.

Kurucular arasında yer alan;

1- Burhan Kuzu:

Kuzu'nun vefat etmiş olmasına rağmen Parti'nin internet sitesinde yer alan özgeçmişte bu durum anlaşılamıyor. Özgeçmişe bakan kişi Burhan Kuzu'nun hayatta olduğunu düşünecektir.

2- Güldal Akşit:

Akşit'in vefat etmiş olmasına rağmen Parti'nin internet sitesinde yer alan özgeçmişte bu durum anlaşılamıyor. Özgeçmişe bakan kişi Güldal Akşit'in hayatta olduğunu düşünecektir.

3- İbrahim Çağlar:

Çağlar'ın vefat etmiş olmasına rağmen Parti'nin internet sitesinde yer alan özgeçmişte bu durum anlaşılamıyor. Özgeçmişe bakan kişi İbrahim Çağlar'ın hayatta olduğunu düşünecektir.

4- Nur Doğan Topaloğlu:

Toplaoğlu'nun vefat etmiş olmasına rağmen Parti'nin internet sitesinde yer alan özgeçmişte bu durum anlaşılamıyor. Özgeçmişe bakan kişi Nur Doğan Topaloğlu'nun hayatta olduğunu düşünecektir.

Bu nedenle Ak Parti'nin internet sayfasında yer alan bilgilerin güncellenmesinde fayda olduğunu düşünüyoruz. En azından kurumsal bir Partiye güncel olmayan bilgiler yakışmamaktadır.

5- İsmet Uçma:

Uçma'nın vefat etmiş olmasına rağmen Parti'nin internet sitesinde yer alan özgeçmişte bu durum anlaşılamıyor. Özgeçmişe bakan kişi İsmet Uçma'nın hayatta olduğunu düşünecektir.

6- Mehmet Özlek:

Özlek'in vefat etmiş olmasına rağmen Parti'nin internet sitesinde yer alan özgeçmişte bu durum anlaşılamıyor. Özgeçmişe bakan kişi Mehmet Özlek'in hayatta olduğunu düşünecektir.

 

Bakmadan Geçme