• Haberler
  • Emekli
  • AK Parti'den yeni açıklama: Emeklilerin beklentisini karşılayacağız

AK Parti'den yeni açıklama: Emeklilerin beklentisini karşılayacağız

AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, emeklilere ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala emeklilerin karışık bulmayan talepleri, muhalefetin bu konuya ilişkin salvoları ve iktidarın sürekli "gelecek yarınları" işaret eden vaat zinciri devam ediyor.

Emeklilerin taleplerine ilişkin son kritik açıklama AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin'den geldi.

 TGRT Haber'e önemli açıklamalarda buluan Şahin, emekli maaşlarına da değindi. 

Şahin, "Emeklilerin bu beklentisini karşılıksız bırakmayacak bir çalışma yürüttüğümüzü ben ifade edebilirim." dedi.

Fatih Şahin, "Emekliler bir sürpriz bir müjde bekliyor emekliler. Var mı bu yönde bir çalışma?" sorusu üzerine şunları kaydetti:

 "Biz her zaman milletimizin beklentileri, şikayetleri doğrultusunda siyaset yaptık, yapmaya devam edeceğiz. Vatandaşın gündeminde ne varsa, derdi ne ise onu masamıza koyuyoruz. Bu mesele ile ilgili de çalışmalar var. Çalışmalar olgunlaşınca sayın Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız kamuoyu ile paylaşacaktır.

Bu konudaki beklentilerin farkındayız. Beklentileri her zaman karşılamış bir siyasi anlayışa sahip olduğumuzu unutmayalım. Emeklilerin beklentisini karşılayacağız. Şu an devam eden çalışmalarımız var. Bu konuda çok önemli adımlar attık ama görüyoruz ki hala serzenişler var. Bunlara hak veriyoruz. Bizimle bunu paylaşmalarından memnunuz. Sorunun çözümünü bizden beklemelerinden memnunuz.

memur5.com

Bakmadan Geçme