• Haberler
  • Memur
  • AK Parti kurmayından itiraf: Vatandaş maaşlarla ilgili haklı

AK Parti kurmayından itiraf: Vatandaş maaşlarla ilgili haklı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, hayat pahalılığı ve emekli maaşlarına ilişkin vatandaşın tepkilerini değerlendirerek, 'Vatandaş maaşlarla ilgili haklı, fiyatlar yüksek ama çözüyoruz' dedi.

AK Parti kurmayından itiraf: Vatandaş maaşlarla ilgili haklı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, partisinin "Türkiye Buluşmaları" kapsamında Gümüşhane'de bir otelde düzenlenen programa katıldı. Şen, burada hayat pahalılığı ve emekli maaşlarına ilişkin hükümete yönelik tepkilere değinerek vatandaşın haklı olduğunu vurguladı. Konuşmasında, ekonomik sıkıntılar ve hükümetin çözüm yollarına dair açıklamalarda bulunan Şen, halkın tepkilerini anlamanın önemine dikkat çekti.

Şen, hayat pahalılığının farkında olduklarını belirterek, "Vatandaş fiyatlar konusunda sert de yumuşak da konuşabilir. Dediği doğru, fiyatlar yüksek ama bu sorunları çözmek için çalışıyoruz" dedi. Şen, emekli maaşlarıyla ilgili olarak da vatandaşın tepkilerini kabul ettiklerini ve maaşların artırılması yönünde çalışmalar yapıldığını ifade etti.

Şen, araştırmalara dayanarak vatandaşın çözüm adresi olarak AK Parti'yi gördüğünü dile getirdi ve "Vatandaş AK Parti'yi bırakmıyor, seçmen AK Parti'yi bırakmazken AK Parti seçmeni nasıl bırakabilir? O yüzden sahada, halkın arasında olmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Programda ayrıca, hükümetin ekonomik sorunlara çözüm üretme konusunda kararlı olduğu vurgulanırken, AK Parti'nin halkın yanında olduğu mesajı verildi.

 

Bakmadan Geçme