Ankara Büyükşehir Belediyesi 133 zabıta memuru alacak

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 133 zabıta memuru alımı yapacak. Başvurular 3 Ekim-11 Ekim 2024 tarihleri arasında yapılacak.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 133 zabıta memuru istihdam edecek. Başvurular 3 Ekim-11 Ekim 2024 tarihleri arasında yapılacak.

Detaylar:

• Başvuru Süreci: Başvurular, 3 Ekim 2024 ile 11 Ekim 2024 tarihleri arasında, mesai saatleri içinde (09:00-17:00) Cumhuriyet Caddesi 19 Mayıs Kompleksi, Atatürk Spor ve Sergi Sarayı, Altındağ-Ankara adresine şahsen teslim edilmelidir.

• Başvuru Şartları: Türk vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum olmamak, cezaî suçlardan mahkum olmamak, erkek adaylar için askerlik durumunun uygun olması, 30 yaşını doldurmamış olmak, lisans mezunu olmak ve (B) sınıfı sürücü belgesine sahip olmak gerekmektedir. Ayrıca boy ve kilo standartlarına uyum sağlanmalıdır.

• Gerekli Belgeler: Nüfus cüzdanı, diploma veya mezuniyet belgesi, KPSS sonuç belgesi, askerlikle ilişiği olmadığını belirten beyan, sürücü belgesi ve son altı ay içinde çekilmiş 2 fotoğraf istenmektedir.

• Sınav Tarihleri: Sözlü ve uygulamalı sınavlar 18 Ekim 2024 - 25 Ekim 2024 tarihleri arasında yapılacak. Sözlü sınav konuları Türkiye Cumhuriyeti Anayasası, Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu ve mahalli idareler ile ilgili mevzuat olacaktır. Uygulamalı sınavda ise mesleki bilgi, yetenek ve sportif dayanıklılık testleri uygulanacaktır.

Sınav sonuçlarına itiraz süresi, sonuçların yayımlandığı tarihten itibaren yedi gündür. 

Bakmadan Geçme