BDDK, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Yargıtay ve SPK toplam 69 personel alıyor

BDDK, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Yargıtay ve Sermaye Piyasası Kurulu toplamda 69 personel alımında bulunacak. Adayların başvurularını Kariyer Kapısı üzerinden yapmaları gerekiyor.

Devlete bağlı kurumlar, çeşitli pozisyonlarda işe alım ilanları yayınlamaya devam ediyor. Bu kapsamda Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), Kültür ve Turizm Bakanlığı, Yargıtay ve Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) toplamda 69 personel alacak. Adayların başvurularını belirlenen tarihlerde tamamlaması ve sözlü sınav aşamasını geçmesi gerekecek. İşte detaylar:

1. BDDK - 45 İdari Personel Alımı
BDDK, memur, mühendis, grafiker, sekreter, tekniker, teknisyen ve şoför kadroları için toplamda 45 personel alımı yapacağını açıkladı. Alım sürecinde, memur, mühendis, grafiker ve sekreter pozisyonları için sözlü sınav, şoför pozisyonu için ise hem sözlü hem de uygulamalı sınav uygulanacak. Başvurular 10 Ekim 2024 - 20 Ekim 2024 tarihleri arasında e-Devlet üzerinden alınacak.

2. Kültür ve Turizm Bakanlığı - 15 Sözleşmeli Bilişim Personeli
Kültür ve Turizm Bakanlığı, Bilgi Teknolojileri Genel Müdürlüğü bünyesinde istihdam edilmek üzere 15 sözleşmeli bilişim personeli alacak. Başvurular, 17-25 Ekim 2024 tarihleri arasında alınacak ve adaylar, KPSS ve YDS puan şartlarını sağlamaları gerekiyor. Sözlü sınav tarihleri 18-22 Kasım 2024 olarak belirlendi.

3. Yargıtay Başkanlığı - 4 Sözleşmeli Bilişim Personeli
Yargıtay Başkanlığı, Bilgi İşlem Merkezi bünyesinde 4 sözleşmeli bilişim personeli alacak. Adaylar, 30 Eylül - 11 Ekim 2024 tarihleri arasında başvuru yapabilecek. KPSS P3 ve YDS puan şartı aranacak.

 4. Sermaye Piyasası Kurulu - 5 Sözleşmeli Bilişim Personeli
Sermaye Piyasası Kurulu, Bilgi İşlem İstatistik ve Enformasyon Daire Başkanlığı bünyesinde 5 sözleşmeli bilişim personeli alacak. Başvurular, 24 Eylül - 8 Ekim 2024 tarihleri arasında kabul edilecek. Sözlü sınav ise 21-22 Ekim 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Kamu iş ilanları ile ilgili detaylı bilgi ve başvuru süreçleri için Kariyer Kapısı web adresinden yararlanabilmek mümkün.

Bakmadan Geçme