• Haberler
  • Memur
  • CHP: Yaşam zorlukları çözülmezse milletin önüne seçim sandığı gelir

CHP: Yaşam zorlukları çözülmezse milletin önüne seçim sandığı gelir

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek açıklamalarda bulundu.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek ve CHP PM Üyesi Baran Bozoğlu’nun başkanlığında, Adana’da "Orman Yangınları ve Çevre Felaketleri" konulu bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantıya, CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer de katıldı.

Toplantı öncesi ANKA’ya açıklamalarda bulunan Zeybek, CHP'nin Türkiye'deki ekonomik, sosyal, siyasi ve spor konularındaki sorunlara yönelik tematik toplantılar düzenleyeceğini belirtti. Zeybek, "Türkiye'nin genel yönetiminde de ülkeyi yönetecek kadrolara sahibiz. Yerel yönetimlerdeki bilgi ve deneyimimizle siyasi kadrolarımız yan yana gelerek ülkenin geleceğini inşa etme konusunda çalışmalar yapıyor. CHP, ülkede var olan sorunların, ekonomiden siyasete, sosyal alanlardan spora kadar her konu başlığıyla ilgili artık tematik toplantılar yapacak ve bu konuyla ilgili Türk milletine şunu söylüyor: Biz hazırız. Bu milletin geçim derdi var. Bu milletin yaşam zorlukları var. Ve bunları bir an önce çözmek gerekir. Parti olarak biz öneri yapıyoruz; bunlar çözülemezse de milletin önüne seçim sandığının gelmesini talep edeceğiz" dedi.

Toplantıda, CHP’nin orman yangınları ve çevre felaketlerine karşı alınması gereken önlemler ve çözüm önerileri tartışıldı. Gökan Zeybek, ülkenin geleceğini inşa etmek adına yerel yönetimlerin bilgi ve deneyiminin önemli olduğunu vurguladı.

Bakmadan Geçme