Dicle Üniversitesi 11 sözleşmeli personel alacak

Dicle Üniversitesi bünyesinde tam zamanlı çalışmak üzere toplam 11 sözleşmeli personel istihdam edilecek.

Dicle Üniversitesi, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4/B maddesine göre, sözleşmeli personel alımı yapacak. Üniversite bünyesinde tam zamanlı çalışmak üzere toplam 11 sözleşmeli personel istihdam edilecek. Alımlar, KPSS (B) grubu puan sırası esas alınarak gerçekleştirilecek. İlgili pozisyonlar ve şartlar Resmî Gazete'de yayımlandı.

Üniversite, hemşire, sağlık teknikeri, acil tıp teknisyeni, büro personeli, koruma ve güvenlik görevlisi, bilgisayar teknisyeni ve biyomedikal cihaz teknikeri pozisyonlarına başvuracak adaylardan KPSS'den en az 55 puan almış olmalarını şart koşuyor. Adayların belirtilen unvan ve niteliklere uygun olmaları ve genel şartları taşımaları gerekiyor. Her pozisyon için özel şartlar belirlenmiş olup, başvurular 16 Ağustos 2024 tarihine kadar e-Devlet üzerinden yapılabilecek.

Başvuru sonuçları, puan sıralaması esas alınarak belirlenecek ve sonuçlar üniversitenin web sitesi üzerinden duyurulacaktır. Atanmaya hak kazanan adaylar, gerekli evrakları tamamlayarak Dicle Üniversitesi Personel Daire Başkanlığına şahsen teslim etmek zorunda. Detaylı bilgi ve başvuru şartlarına ilişkin duyurular, üniversitenin resmi web sitesinden takip edilebilir. Başvurular yalnızca online olarak kabul edilecektir. Şahsen veya posta yolu ile yapılan başvurular dikkate alınmayacak.

Başvuru Tarihleri: 02 Ağustos 2024 - 16 Ağustos 2024

 

Bakmadan Geçme