• Haberler
  • Memur
  • Erdal Beşikçioğlu mazbatasını alarak göreve başladı

Erdal Beşikçioğlu mazbatasını alarak göreve başladı

Ankara'nın Etimesgut ilçesinde, yerel seçimlerde belediye başkanı seçilen ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu, mazbatasını alarak göreve başladı.

Ankara'nın Etimesgut ilçesinde, yerel seçimlerde belediye başkanı seçilen ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu, mazbatasını alarak göreve başladı. Beşikçioğlu, belediyede düzenlenen törenle mazbatasını teslim aldı ve yaptığı açıklamada, "Kol kola, beraber daha güzel yarınlara ulaşmak için yürüyeceğiz" dedi.

Devir teslim töreni, makam odasında gerçekleşti ve törene, ilçede 4 dönem belediye başkanlığı yapmış ve 31 Mart seçimini kaybeden MHP'li Enver Demirel katılmadı.

Beşikçioğlu, görevi Etimesgut Belediye Başkan Vekili Cemal Satılmış'tan devraldı. Törende, Beşikçioğlu, yaklaşık 90 gün boyunca ilçenin her bir sokağında ve caddesinde vatandaşlarla sohbet ederek kendini tanıttığını ve bunun sonucunda bu göreve layık görüldüğünü belirtti.

Tiyatro, sinema ve televizyona uzun yıllar emek veren ve başarıyla oynadığı rol dolayısıyla "Behzat Ç." olarak bilinen Beşikçioğlu, "90 gün boyunca vatandaşlarımızla bir arada olmanın bize verdiği gurur ve sorumlulukla, bundan sonra da onlar için çalışacağız. Kol kola, beraber daha güzel yarınlara ulaşmak için yürüyeceğiz. Umarım hepimize hayırlı olur" şeklinde konuştu.

Beşikçioğlu, törenin ardından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile birlikte Etimesgut Belediyesi'nin bahçesinde toplanan kalabalığa hitap etti. Mansur Yavaş da halkın tercihini onayladığını belirterek, "Şimdi el ele vererek Ankara'ya daha güzel hizmetler yapacağız. Halkın tercihine saygımız sonsuz" dedi.

Yavaş, herkesi kucaklayacaklarını ve farklı görüşlerden gelen belediye başkanlarının da desteklerini beklediklerini vurguladı. Erdal Beşikçioğlu'nun seçilmesinin ardından, Etimesgut'ta herkesin birlik ve beraberlik içinde çalışacağına dair güçlü bir umut ve kararlılık hakimdi.

Bakmadan Geçme