• Haberler
  • Memur
  • Erdoğan muhalefet belediyelerine yüklendi: Ekmekten suya her şeye zam yapıyorlar!

Erdoğan muhalefet belediyelerine yüklendi: Ekmekten suya her şeye zam yapıyorlar!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhalefeti zam yapmakla suçladı ve seçim vaatlerini yerine getirmediklerini vurguladı. Erdoğan, ekmekten suya kadar birçok hizmette fiyat artışlarının yaşandığını belirtti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Kızılcahamam'daki Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda muhalefeti sert bir şekilde eleştirdi. Muhalefeti zam yapmakla suçlayan Erdoğan, seçim öncesi verilen vaatlerin tutulmadığını ve birçok hizmette astronomik fiyat artışlarına gidildiğini ifade etti.

Muhalefet partilerine mensup belediye başkanlarını eleştiren Erdoğan şunları kaydetti:

"Seçimler bitince muhalefetin vaat yağmurunun da sonuna gelindi. Gençlere, kadınlara, esnafa, emekliye verilen sözlerin tamamı unutuldu. Düne kadar seçim kazanmak için hesapsızca atıp tutanlar bakıyorsunuz bugün ekmekten suya ellerinin altındaki her şeye zam yapıyorlar. 'Ucuzlatacağız, fiyatını indireceğiz, hatta bedava yapacağız' dedikleri hizmetlerin neredeyse tamamında astronomik fiyat artışlarına gittiler. Bu konuda gemi öyle bir azıya aldılar ki kendi partilileri bile isyan etmeye başladı.

İş üretmek, verdikleri sözlerin arkasında durmak, hizmet etmek yerine bütün enerjilerini artık bahane bulmaya harcıyorlar. Devraldıkları kimi belediyelerde eski başkanlarımıza iftiralar atacak kadar siyasi ahlaktan yoksun davranıyorlar. Allah var, bu süreçte sadece bir kesime verdikleri sözlere sadık kalıyorlar; şahsi reklam ajansı olarak kullandıkları bazı medya mensuplarına Roma turu ile diyet borçlarını ödemekte hiçbir kusur etmiyorlar."

Bakmadan Geçme