EÜAŞ Genel Müdürlüğü 251 işçi alacak

Sürekli işçi, eski hükümlü ve engelli pozisyonları için son tarih 30 Haziran.

Elektrik Üretim A.Ş. (EÜAŞ), Türkiye genelindeki işyerlerine toplamda 251 yeni işçi alımı gerçekleştirecek. Bu kapsamda, 238'i sürekli işçi, 8'i eski hükümlü ve 5'i engelli olmak üzere personel alımı yapılacak.

- 238 Sürekli İşçi Alımı: EÜAŞ, 238 daimi işçi alımı için Türkiye İş Kurumu Çankaya Hizmet Şube Müdürlüğü aracılığıyla ilan yayınlayacak. Başvurular, ilanın son başvuru tarihine kadar Çalışma ve İş Kurumu Genel Müdürlüğü üzerinden yapılabilir.

- 8 Eski Hükümlü İşçi Alımı: Terörle mücadelede malul sayılmayacak şekilde yaralanan 8 eski hükümlü için daimi işçi alımı yapılacak. Bu pozisyonlar için de ilan Türkiye İş Kurumu Çankaya Hizmet Merkezi Şube Müdürlüğü tarafından yayınlanacak.

- 5 Engelli İşçi Alımı: EÜAŞ, engelli bireyler için de 4857 sayılı İş Kanunu kapsamında toplam 5 daimi işçi alımı gerçekleştirecek. Bu pozisyonlar için de adaylar, Türkiye İş Kurumu aracılığıyla ilanın yayınlanmasının ardından başvuru yapabilecek.

Bu işçi alımları, EÜAŞ'ın taşra işyerlerinde güçlendirme ve hizmet kalitesini artırma hedeflerine yönelik önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Bakmadan Geçme