• Haberler
  • Memur
  • Hakemi aldatmak için kendini yere atan oyuncu gibi: AK Parti'li o Meclis üyesi disiplinlik

Hakemi aldatmak için kendini yere atan oyuncu gibi: AK Parti'li o Meclis üyesi disiplinlik

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde yaşanan olayın ardından AK Parti, İzmit Belediye Meclis Üyesi İbrahim Efe hakkında disiplin soruşturması başlattı. Tartışma sırasında kendini yere atarak yuvarlanan Efe'nin davranışları kamuoyunda infiale neden olmuştu. Konuyla ilgili olarak AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, yazılı bir açıklama yaparak disiplin sürecinin başlatıldığını duyurdu.

  • 116

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde AK Partili Meclis üyesi İbrahim Efe'nin, bir vatandaş tarafından belediye başkanının yanına yaklaşmaması için hafifçe itilmesinin ardından kendini yere atarak yuvarlanması ve "İmdat polis, beni dövüyorlar" şeklinde bağırması gündem olmuştu. Efe'nin bu hareketi özellikle futbol maçlarında kendisini yere atarak hakemi yanıltmaya dönük harekeket yapan futbolcuları hatırlatmıştı.AK Parti, İzmit Belediye Meclis Üyesi İbrahim Efe hakkında disiplin soruşturması başlattı. 

Konuyla ilgili olarak AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, yazılı bir açıklama yaparak disiplin sürecinin başlatıldığını duyurdu.

Olayın yaşandığı Tavşantepe bölgesindeki Kocaeli Şehir Hastanesi yol çalışması alanında, İzmit Belediyesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri arasında bir tartışma yaşanmıştı. İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ve çalışma arkadaşları olay yerine gittiğinde, AK Partili Meclis üyesi İbrahim Efe de bölgeye gelmişti.

Efe'nin, bir vatandaş tarafından başkanın yanına yaklaştırılmaması için hafifçe itilmesinin ardından kendini yere atarak yuvarlanması ve "İmdat polis, beni dövüyorlar" şeklinde bağırması, olayın gündeme gelmesine sebep olmuştu. Bu olayın ardından AK Parti'nin, İbrahim Efe'nin davranışlarına ilişkin disiplin sürecini başlattığı açıklandı.

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, yapılan istişareler sonucu disiplin sürecinin başlatıldığını belirtti ve bu tür hadiselerin bir daha yaşanmamasını dilediklerini ifade etti. Kamuoyuna yapılan açıklama ile konunun yakından takip edildiği ve gelişmelerin ilgili kurullar aracılığıyla kamuoyuna duyurulacağı ifade edildi.

 

Bakmadan Geçme