• Haberler
  • İşçi
  • Iğdır Emniyet Müdüründen belediye önünde eylem yapan işçilere ziyaret

Iğdır Emniyet Müdüründen belediye önünde eylem yapan işçilere ziyaret

Iğdır Emniyet Müdürü Erden Sakarya, işten çıkarılan belediye işçilerinin oturma eylemi önünde sağduyulu olmaları çağrısında bulundu.

Iğdır Emniyet Müdürü Erden Sakarya, DEM Partili Iğdır Belediyesi tarafından iş akdine son verilen 204 işçinin oturma eylemi yaptığı belediye binası önüne gelerek işçilerle sohbet etti ve sağduyulu olmaları çağrısında bulundu.

Iğdır Belediyesi'nin tasarruf tedbirleri kapsamında işten çıkardığı 204 belediye işçisinin oturma eylemi, 3. gününde devam ediyor. Emniyet Müdürü Sakarya, işçilerle yapılan konuşmada şunları söyledi:

"Öncelikle bu kutsal günlerde Muharrem Ayının başında böyle adaletsiz, hukuksuz, haksız işlem olmasaydı. Sizden bir ricam bu haklı hukuksal durumunuzu muhafaza etmeniz. Bu şekilde gösterilere hukuk çerçevesinde devam etmeniz. Size karşı dışarıdan gelecek olan her türlü baskı emniyet güçleri tarafından bertaraf edilecektir. Allah’tan size sabır diliyorum. Hak, hukuk, adalet diyorsunuz benim inancımda hak, hukuk, adalet en kısa zamanda tecelli edecektir."

 

Bakmadan Geçme