• Haberler
  • Memur
  • İhbara giden polis bıçaklandı, saldırgan vurularak yakalandı

İhbara giden polis bıçaklandı, saldırgan vurularak yakalandı

Konya'da psikolojik sorunları olan ve sinir krizi geçiren kişi, ihbar üzerine adrese sevk edilen ekipteki bir polisi sırtından bıçakladı.

Konya’nın Selçuklu ilçesinde, psikolojik sorunları olan bir kişi sinir krizi geçirdi.  Söz konusu kişi, ihbar üzerine adrese sevk edilen ekipteki bir polisi sırtından bıçakladı. Olayda yaralanan polis memuru hastaneye kaldırılırken, saldırgan polisler tarafından vurularak yakalandı.

Olay, saat 11.00 sıralarında Selçuklu ilçesi Bayramoğlu Caddesi’nde yaşandı. Psikolojik sorunları olduğu belirtilen bir kişinin sinir krizi geçirdiği ihbarı üzerine polis ve sağlık ekipleri adrese sevk edildi. Aile üyeleri, 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak yardım istedi. Ekipler olay yerine ulaşır ulaşmaz, rahatsızlanan kişi bıçakla polislere saldırdı. Bir polis memuru sırtından bıçaklanırken, diğer polisler müdahale ederek saldırganı vurarak etkisiz hale getirdi.

Yaralı polis memuru ile saldırgan, olay yerine sevk edilen ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bakmadan Geçme