İletişim Başkanlığı 5 sözleşmeli personel alacak

İletişim Başkanlığı, Fransızca ve Bulgarca mütercim tercümanlar ile İngilizce ve Rusça iletişim personeli pozisyonlarında 5 sözleşmeli personel alacak. Başvurular, 8-19 Temmuz tarihleri arasında e-Devlet üzerinden yapılacak adaylar yazılı ve sözlü sınavlar için İletişim Başkanlığı'nda değerlendirilecek.

İletişim Başkanlığı, yeni personel alımı için başvuru sürecini başlattı. Başkanlık, 5 sözleşmeli personel pozisyonunda istihdam edilmek üzere mütercim tercüman ve iletişim personeli arayışında. İlan kapsamında, Fransızca ve Bulgarca dillerinde 2 mütercim tercüman ile İngilizce ve Rusça dillerinde 3 iletişim personeli alınacak.

Başvurular, 8-19 Temmuz tarihleri arasında e-Devlet üzerinden yapılacak. Şahsen, kargo ya da posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecek. Yazılı ve sözlü sınavlar İletişim Başkanlığı'nda gerçekleştirilecek. Adaylarda aranan şartlar arasında 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'na göre belirtilen genel şartlar, ilgili dil için yeterlilik belgesi, KPSS puanı ve diğer belgeler bulunuyor.

Başvuru sürecinde adayların tamamlamaları gereken evraklar arasında mezuniyet belgesi, kimlik belgeleri, KPSS belgesi ve yabancı dil sınav sonuç belgeleri yer alıyor. Adayların başvuru esnasında belirttikleri bilgi ve belgelerin doğruluğundan sorumlu oldukları vurgulanıyor. Başvuruların sona ermesinin ardından adayların bilgilerinde değişiklik yapılamayacağı belirtiliyor.

Sınav sürecinde yazılı sınavda başarılı olan adaylar, sözlü mülakat için davet edilecek. Başarılı olan adaylar, ilgili pozisyonlara atanmak üzere belirlenecek. Atama sürecinde adaylardan istenen belgeler, İletişim Başkanlığı web sitesinden duyurulacak olup, ayrıca tebligat yapılmayacak.

Bakmadan Geçme