İş başvurusunun cevabını 48 yıl sonra aldı

İngiltere'de yaşayan 70 yaşındaki Tizi Hodson, 48 yıl önce yaptığı motosiklet akrobatlığı iş başvurusunun cevabını nihayet aldı

İngiltere'de yaşayan 70 yaşındaki Tizi Hodson, 48 yıl önce yaptığı motosiklet akrobatlığı için başvurusunun akıbetini öğrendi. BBC'nin haberine göre, Ocak 1976'da yazdığı iş başvuru mektubu, yıllar boyunca bir postane çekmecesinde kaybolmuş.

Hodson'un orijinal mektubu, kendisine 48 yıl sonra geri teslim edildi. Bu süreçte, Hodson, iş hakkında neden hiç haber almadığını hep merak ettiğini belirtti. Mektubunu yazdığı dönemi net hatırladığını vurgulayan Hodson, "Bu kadar zaman sonra onu geri almak benim için çok şey ifade ediyor" dedi.

Mektubun üzerinde, "Staines Postanesi tarafından geç teslim edildi. Bir çekmecenin arkasında bulunabildi. Sadece yaklaşık 50 yıl gecikmeli" notunun yer aldığı bildirildi. Hodson, cevabı büyük bir heyecanla beklediğini ancak hayal kırıklığına uğradığını çünkü gerçekten motosiklette dublör sürücüsü olmak istediğini ifade etti.

50'den fazla kez taşındığını ve 4 ya da 5 kez ülke değiştirdiğini belirten Hodson, "Beni nasıl buldukları bir muamma" diyerek, mektubun kendisine nasıl ulaştığını bilmediğini ekledi.

Bakmadan Geçme