• Haberler
  • Memur
  • Kadın astsubay, uzman çavuşları 'kiralayıp' imam mı darp ettirdi?

Kadın astsubay, uzman çavuşları 'kiralayıp' imam mı darp ettirdi?

Van'da görevli bir astsubayın, cinsel ilişki karşılığı para almadığı imamı dövdürdüğü ve gasp ettirdiği iddia edildi. Soruşturma kapsamında astsubay ve iki uzman çavuş gözaltına alındı.

Van-Gevaş İlçe Jandarma Komutanlığı’nda görev yapan Jandarma Astsubay Gül K.’nin, cinsel ilişki karşılığında para almadığı bir imamı jandarma personeline dövdürdüğü ve gasp ettirdiği iddiaları üzerine geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı. 


İddiaya göre, Gül K. eşinden boşandıktan sonra Bitlis merkezde yaşayan İmam İkram S. ile sosyal medya üzerinden tanıştı ve aralarındaki ilişki ilerledikçe imamdan cinsel ilişki karşılığında para talep etti. İmamın bu talebi kabul etmesine rağmen ödeme yapmaması üzerine astsubay, imamı jandarma personeli ‘kiralayıp’ dövdürme ve gasp ettirme planı yaptı.


28 Ağustos gecesi, Jandarma Uzman Çavuş Orhan E., Jandarma Uzman Onbaşı Ömer K. ve sivil şahıs Taner Ş. tarafından Van-Erciş karayolunda imamın yolu kesildi. İmam İkram S. burada dövüldü ve hesabındaki 58 bin 838 TL başka bir hesaba aktarıldı. İkram S'nin şikayeti üzerine başlatılan soruşturma sonucunda, Gül K. ve iki jandarma personeli gözaltına alındı ve tutuklandı.


İkram S, yaşadığı olayı şu şekilde anlattı: “Kendisinin astsubay olduğunu bilmiyordum. Sosyal medyadan tanıştık ve aramızda cinsel ilişki olmadı. Beni durduk yere gaspettiler. Bütün kamera ve ses kayıtları mevcut. Şanlı ordumuzun içine sızmış; alçak, şantaj çeteleri tarafından başıma tabanca dayandı. Çoluk çocuğuma kavuştuğum için şu an hamd ediyorum” 


Evli ve iki çocuk babası olduğunu belirten imam, “Beni tehdit ederek para vermemi istediler. Olay günü ise öldüresiye dövüldüm. Vücudumdaki ayakkabı izleri bile buna şahit.” dedi. İkram S, cinsel ilişkinin gerçekleşmediğini ve DNA örnekleri verdiğini belirtti.

 

Bakmadan Geçme