• Haberler
  • Aktüel
  • Kilit kavşak ve yollarda memleketten büyükşehirlere dönüş yoğunluğu

Kilit kavşak ve yollarda memleketten büyükşehirlere dönüş yoğunluğu

Dokuz günlük Ramazan Bayramı tatilinin son gününde dönüş trafiği, bazı bölgelerde yoğunluk oluşturuyor.

Dokuz günlük Ramazan Bayramı tatilinin son gününde dönüş trafiği, bazı bölgelerde yoğunluk oluşturuyor. Özellikle 'kilit kavşak' olarak adlandırılan Kırıkkale'de gece saatlerinde uzun araç kuyrukları meydana geldi. Ayrıca, Bursa-İzmir-İstanbul Otoyolu'nda da bugün kilometrelerce araç kuyrukları oluştu.

Ankara istikameti

Kırıkkale'de, Ramazan Bayramı sonrası kara yollarında dönüş trafiği arttı. Ankara-Kırıkkale kara yolunun Ankara istikametinde araç trafiği yoğunlaştı.Kentte öğle saatlerinden itibaren başlayan yoğunluk, akşam saatlerinde arttı. Bu durum, kilometrelerce araç kuyruklarının oluşmasına ve trafik kazalarının meydana gelmesine neden oldu. Polis ekipleri, ulaşımın aksamaması için önlemler aldı ve trafik yoğunluğunun bugün akşam saatlerine kadar devam etmesi bekleniyor.

İstanbul istikameti

İstanbul'da da, dokuz günlük Ramazan Bayramı tatilinin sona ermesiyle dönüş yollarında zaman zaman yoğunluk yaşandı. Özellikle Akdeniz ve Ege bölgelerinden İstanbul'a doğru yola çıkanlar, saatlerdir yollarda devam eden dönüş yolculuğunda bazı noktalarda zorlanıyor. İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu'nda ise trafik, bazı bölgelerde zaman zaman durma noktasına geldi ve gişelerde kilometrelerce kuyruk oluştu.

Bakmadan Geçme