• Haberler
  • Memur
  • Konya'da trafik kazası: Mübaşir, polis memuru ve eşleri öldü

Konya'da trafik kazası: Mübaşir, polis memuru ve eşleri öldü

Konya'da iki otomobilin çarpışması sonucu 4 kişi hayatını kaybetti, 2 bebek yaralandı. Kazada mübaşir Hüseyin Kart, polis memuru Yusuf Yılmaz ve eşleri yaşamını yitirdi.

Konya’da iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 4 kişi hayatını kaybetti, 2 bebek yaralandı.

Karapınar-Konya kara yolunun 3. kilometresinde, Yusuf Yılmaz yönetimindeki 34 HR 035 plakalı otomobil ile Hüseyin Kart’ın kullandığı 01 BJC 05 plakalı otomobil çarpıştı. İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Kazada, İzmir Adliyesi’nde mübaşir olarak görev yapan Hüseyin Kart (30) ve eşi Şeyma Kart (29) ile Konya İl Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Yusuf Yılmaz (30) ve eşi Zeynep Yılmaz (27) yaşamını yitirdi. Yaralanan Yılmaz çiftinin 3 aylık bebeği Meryem Mira ile Kart çiftinin 2 yaşındaki bebeği Nisan, ilk müdahalenin ardından Konya’ya sevk edilerek tedavi altına alındı. Bebeklerin durumlarının ağır olduğu öğrenildi.

Kazanın ardından cenazeler, Konya Şehir Hastanesi’nde yapılan otopsi işlemlerinin ardından ailelerine teslim edildi. Ölenlerin yakınları gözyaşlarına boğulurken, hastaneye gelen Yusuf Yılmaz’ın meslektaşları da büyük üzüntü yaşadı.

Yusuf ve Zeynep Yılmaz’ın naaşları İstanbul’da, Hüseyin Kart’ın Denizli’de, eşi Şeyma Kart’ın ise Hatay’da defnedilecek.

 Polis memuru Yılmaz’ın 3 yıl önce evlendiği belirtildi.

 

Bakmadan Geçme