• Haberler
  • Sınav
  • KPSS uluslararası ilişkiler etkinliği TRT Bil Bakalım'da yayında

KPSS uluslararası ilişkiler etkinliği TRT Bil Bakalım'da yayında

TRT Bil Bakalım'da yayınlanan 'KPSS Uluslararası İlişkiler' etkinliği, KPSS sınavına hazırlanan öğrenciler için 50 sorudan oluşan bir test sunuyor.

024 KPSS sınavına hazırlanan adaylar için TRT Bil Bakalım’da özel bir fırsat sunuluyor. “KPSS Uluslararası İlişkiler” etkinliği, sınav öncesi bilgi testlerini eğlenceli bir şekilde gerçekleştirmek isteyen öğrencilere yönelik olarak TRT Bil Bakalım’da yayınlanıyor. Etkinlik, uluslararası ilişkilerin temel konuları, uluslararası hukuk ve güncel uluslararası durumlarla ilgili toplam 50 sorudan oluşuyor. 

Bu etkinlik, adayların uluslararası ilişkiler alanındaki bilgi birikimlerini ölçmelerine ve sınav öncesi hazırlıklarını pekiştirmelerine yardımcı oluyor. TRT Bil Bakalım, kullanıcılarına reklam veya dikkat dağıtıcı unsurlardan uzak, tamamen eğlenceli ve öğretici bir deneyim sunuyor.

TRT Bil Bakalım: Bilgi Yarışması ve Daha Fazlası

TRT’nin dijital bilgi yarışması uygulaması olan Bil Bakalım, “Coğrafya”, “Bilim”, “Tarih”, “Spor”, “Genel Kültür”, “Sinema TV” ve “Sanat” gibi çeşitli ana başlıklarla kullanıcılara ücretsiz ve reklamsız bilgi yarışması oynama imkanı sağlıyor. 5 milyondan fazla indirilen uygulama, her hafta güncellenen etkinlikler ve kategorilerle kullanıcı deneyimini sürekli yeniliyor.

Kullanıcılar, bireysel olarak “tek başına” veya arkadaşlarıyla “karşılıklı” olarak oynayabilir, ülke ve dünya gündeminden güncel konulara yönelik etkinliklere katılabilirler. Ayrıca, uygulama içindeki liderlik tablosu sayesinde kullanıcılar, çeşitli unvanlarla profillerini taçlandırabiliyor. TRT Bil Bakalım, Android ve iOS platformlarında erişilebilir ve tamamen ücretsizdir.

 

Bakmadan Geçme