Malatya Turgut Özal Üniversitesi'nden sözleşmeli personel iptal ve düzeltme ilanı

Malatya Turgut Özal Üniversitesi'nin sözleşmeli personel iptal ve düzeltme ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı

Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörlüğü, 19 Şubat 2024 tarihli 32465 sayılı Resmî Gazete'de yayımlanan ilanla üniversite birimlerine 657 sayılı Kanunun 4/B maddesi uyarınca alınacak sözleşmeli personel alım ilanlarında değişiklikler yapıldığını duyurdu.

Söz konusu ilanlardan S2024-07 sıra numaralı Büro Personeli (Ön Lisans) alımı ve S2024-18 sıra numaralı destek personeli (seyis, nalbant) alımı iptal edildi. Bununla birlikte, S2024-05, S2024-12 ve S2024-09 sıra numaralı alım ilanlarında düzeltmeler yapıldı.

Büro Personeli (Lisans) Alımı:
S2024-05 sıra numaralı ilana başvuracak adaylardan, işletme, iktisat, ekonometri, istatistik, çalışma ekonomisi ve endüstri ilişkileri, uluslararası ilişkiler, siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler, kamu yönetimi, siyaset bilimi ve kamu yönetimi, muhasebe ve maliye, maliye-muhasebe, maliye lisans programlarından mezun olmaları istenmekte.

Destek Personeli (Temizlik) Alımı:
S2024-12 sıra numaralı ilana başvuracak adaylardan, herhangi bir ortaöğretim (lise ve dengi) kurumundan mezun olmaları gerekmektedir. Bu pozisyonlara atanacak olanların, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nda yer alan yardımcı hizmetler sınıfına ait görevleri yerine getirmeleri bekleniyor.

Destek Personeli (Ön Lisans) Alımı:
S2024-09 sıra numaralı ilana başvuracak adaylardan, herhangi bir ön lisans programından mezun olmaları ve belgelendirmek koşuluyla bahçe bakım elemanı (park bahçe ve koruların bakımı), peyzaj bahçıvanı alanlarının birinden en az 2 yıl mesleki deneyime sahip olmaları isteniyor.

Adaylarda, son başvuru tarihi itibariyle 40 yaşını doldurmamış olma şartı aranıyor.

 

Bakmadan Geçme