• Haberler
  • Memur
  • Mehmet Büyükekşi TFF Başkanlığına yeniden aday

Mehmet Büyükekşi TFF Başkanlığına yeniden aday

Mehmet Büyükekşi, 18 Temmuz'da yapılacak TFF başkanlık seçimlerinde yeniden aday olduğunu duyurdu. TFF başkanlık seçimlerinde, adaylar başvuru için gerekli 64 imzayı toplamak zorunda.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, 18 Temmuz Perşembe günü yapılacak TFF başkanlık seçimlerinde yeniden aday olduğunu duyurdu. Büyükekşi, mevcut görevini sürdürebilmek için bir kez daha yarışa girecek.

Yeniden Adaylık Kararı

Mehmet Büyükekşi, TFF başkanlık seçimlerinde yeniden aday olma kararı aldı. Seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte Büyükekşi, başkanlık görevine devam etmek amacıyla adaylığını resmi olarak açıkladı. Mevcut başkanın yanı sıra Servet Yardımcı ve İbrahim Hacıosmanoğlu da adaylıklarını kesinleştirdi.

Başvuru Süreci Devam Ediyor

TFF başkanlık seçimleri için aday gösterilme süreci devam ediyor. Başkanlık için aday olmak isteyenlerin en az 5 delegenin desteğini alarak adaylıklarını resmileştirmeleri gerekiyor. Her kulübün bir delegeye sahip olduğu sistemde, başvuru için gerekli olan 64 imzanın toplanması gerekiyor. Adaylık başvuruları için son gün yarın olarak belirlendi.

 

Bakmadan Geçme