• Haberler
  • Memur
  • O belediye KPSS ön lisans sınavı ücretlerini karşılıyor

O belediye KPSS ön lisans sınavı ücretlerini karşılıyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi, sosyal destek alan ailelerin 35 yaşını aşmamış fertlerinin 2024 KPSS Ön Lisans Sınavı'na ait başvuru ücretlerini bu yıl da karşılayacak.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, eğitimde fırsat eşitliğini desteklemek amacıyla 2024 KPSS Ön Lisans Sınavı'na katılacak olan sosyal destek alan ailelerin 35 yaşını aşmamış fertlerinin başvuru ücretlerini karşılamaya devam ediyor.

Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından yapılan duyuruya göre, Ankara'da sosyal destek alan ailelerin 35 yaş altı bireylerinin 2024 KPSS Ön Lisans Başvuru ücretlerini belediye üstlenecek. Bu destekle, sınav ücreti ödemede ekonomik zorluk yaşayan öğrencilere destek sağlanması amaçlanıyor.

Başvuru yapacak adayların, ÖSYM başvurularını tamamladıktan sonra Büyükşehir Belediyesi tarafından belirlenen başvuru formunu 'https://forms.ankara.bel.tr/' üzerinden en geç 27 Haziran tarihine kadar yüklemeleri gerekmektedir.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin bu uygulaması, sosyal yardım alan vatandaşların eğitim fırsatlarından daha etkin bir şekilde yararlanabilmesini sağlayacak önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

 

Bakmadan Geçme