• Haberler
  • Memur
  • O gazeteciden 'jakuzi' özrü: Güzel bir yalan haber yaydım

O gazeteciden 'jakuzi' özrü: Güzel bir yalan haber yaydım

Sancaktepe Belediyesi binasında 'jakuzi' olduğu iddiasını gündeme getiren Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç, yaptığı açıklamada bu iddiasının gerçeği yansıtmadığını belirtti. Sevinç, Sancaktepe Eski Belediye Başkanı Şeyma Döğücü'den özür diledi.

Sancaktepe Belediyesi binasında ‘jakuzi’ olduğu iddiasını gündeme getiren Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç, yaptığı açıklamada bu iddiasının gerçeği yansıtmadığını belirtti. Sevinç, Sancaktepe Eski Belediye Başkanı Şeyma Döğücü'den özür diledi.

TV100 ekranlarındaki bir programa telefonla bağlanan Sancaktepe Eski Belediye Başkanı Şeyma Döğücü'nün 'jakuzi' iddialarıyla ilgili açıklamaları sonrasında bir açıklama yapma ihtiyacı hisseden Sevinç, attığı tweet'i silerek özür diledi.

Sevinç, "“Şeyma Hanım, bende Jakuzi yalanı ile ilgili bir twit attım. Haber tuttu ve haber yayıldıktan sonra hemen twit'i sildim. Güzel bir yalan haber yaydım. Şimdi sizden özür diliyorum" dedi.

Bu gelişme, Türkiye'de son dönemde yayılan yanıltıcı bilgiler ve iftiraların ne kadar ciddi sonuçlara yol açabileceğini bir kez daha gözler önüne serdi.

Bakmadan Geçme