• Haberler
  • Memur
  • Öğretmen eş kaçmaya çalıştı, uzman çavuş koca katletti

Öğretmen eş kaçmaya çalıştı, uzman çavuş koca katletti

Adana'da yaşanan şiddet olayında uzman çavuş eşi vurarak öldürdü, polis kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Adana'nın Seyhan ilçesinde yaşanan trajik bir olayda, 27 yaşındaki uzman çavuş Gökhan Çelik, 29 yaşındaki öğretmen eşi Hatice Çelik'i tabancayla vurarak öldürdü. Olayda eşinin eniştesi de ağır yaralandı. 

Saat 12.30 sularında Güneykuşak Bulvarı'nda meydana gelen olayda, Murat Akdöker'in yönetimindeki araçta tartışma çıktı. Gökhan Çelik, eşine karşı beylik tabancasını çektiğinde, Hatice Çelik araçtan inerek kaçmaya çalıştı. Ancak koca, eşini sırtından vurarak hayatını kaybetmesine neden oldu.

Olay sırasında seken kurşunlar, yoldan geçen 2 kişi ile polis aracına da isabet etti. Polis ekipleri olaya müdahale ederken, şüpheli Gökhan Çelik'e teslim olması yönünde ihtar verdi. Ancak Çelik, teslim olmayı reddederek polislere ateş ettiği için bacağından vuruldu ve yaralı olarak kaçmayı başardı.

Olayda, Hatice Çelik'in eniştesi Murat Akdöker ile seken kurşunlardan yaralanan 2 kişi hastaneye kaldırıldı. Akdöker'in sağlık durumu ciddiyetini korurken, polis olayın ardından kaçan Gökhan Çelik'i yakalamak için geniş çaplı operasyon başlattı.

memur5.com

Bakmadan Geçme