• Haberler
  • Memur
  • Öğretmen eşini vuran uzman çavuşun ifadesi ortaya çıktı

Öğretmen eşini vuran uzman çavuşun ifadesi ortaya çıktı

Adana'da uzman çavuş Gökhan Çelik, eşi Hatice Çelik'i öldürmekle suçlanarak tutuklandı cinayet olayında yaşananlar sorgulanıyor.

Adana'da 28 Haziran'da, öğretmen Hatice Çelik (29), eşi uzman çavuş Gökhan Çelik (27) tarafından öldürüldü. Olay, bacanağı Murat Akdöker’in kullandığı otomobilin polis ekiplerine yaklaşmasıyla patlak verdi. Gökhan, ifadesinde intihar düşüncesiyle tabancasını çıkardığını ancak bacanağının fren yapması sonucu silahın ateş aldığını ve Murat'ın yaralandığını söyledi. Hatice, otomobilden inip kaçmaya çalışırken vuruldu. 

Gökhan, polisin teslim olma çağrısına uymayarak bacağından vuruldu ve saklandığı yerde yakalandı. İfadesinde, eşiyle kıskançlık yüzünden tartışmalar yaşadıklarını ve geçmişte uzaklaştırma kararı alındığını belirtti. Olay günü Hatice ile çocuğunu görmek için Adana’ya gittiğini, yaşanan tartışmada psikolojik baskı altında kaldığını ifade etti. Gökhan, Hatice’yi vurup vurmadığını hatırlamadığını ve olayın şokunda olduğunu belirtti. Olayla ilgili olarak Gökhan Çelik tutuklandı ve cinayet soruşturması devam ediyor.

Bakmadan Geçme