• Haberler
  • Memur
  • Öğretmenlik Meslek Kanunu'na Sırrı Süreyya Önder yorumu: Böyle bir sıkıntılı yasa görmedim

Öğretmenlik Meslek Kanunu'na Sırrı Süreyya Önder yorumu: Böyle bir sıkıntılı yasa görmedim

**Sırrı Süreyya Önder: 'Öğretmenlik Mesleği Kanunu Teklifi bu kadar sıkıntılı bir yasa görmedim'** Meclis Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder, Öğretmenlik Mesleği Kanunu Teklifi'ne dair eleştirilerini dile getirdi. Önder, 'Bunca yıl vekillik ve yasama deneyimim var, böyle sorunlu bir yasa görmedim,' dedi. --- **Meclis Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder, Öğretmenlik Mesleği Kanunu Teklifi'ni eleştirdi: 'Bunca yıl vekillik ve yasama deneyimim var, böyle sorunlu bir yasa görmedim' dedi.** --- **Meclis Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder, Öğretmenlik Mesleği Kanunu Teklifi'ne dair eleştirilerini dile getirdi: 'Bunca yıl vekillik ve yasama deneyimim var, böyle sorunlu bir yasa görmedim,' dedi.** --- **Meclis Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder, Öğretmenlik Mesleği Kanunu Teklifi'ni eleştirdi: 'Bunca yıl vekillik ve yasama deneyimim var, böyle sorunlu bir yasa görmedim,' dedi.** --- **Meclis Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder, Öğretmenlik Mesleği Kanunu Teklifi'ne dair eleştirilerini dile getirdi: 'Bunca yıl vekillik ve yasama deneyimim var, böyle sorunlu bir yasa görmedim,' dedi.** --- **Meclis Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder, Öğretmenlik Mesleği Kanunu Teklifi'ni eleştirdi: 'Bunca yıl vekillik ve yasama deneyimim var, böyle sorunlu bir yasa görmedim,' dedi.**

Öğretmenlik Meslek Kanunu'na Sırrı Süreyya Önder yorumu: Böyle bir sıkıntılı yasa görmedim
TAKİP ET Google News ile Takip Et

TBMM Başkanvekili DEM Parti'li Sırrı Süreyya Önder, TBMM Genel Kurulu'nda yapılan görüşmelerde, Öğretmenlik Mesleği Kanunu Teklifi üzerine kaydadeğer bir değerlendirme yaptı.

Önder, uzun yıllara dayanan vekillik ve yasama tecrübesiyle, karşılarındaki yasa tasarısının özellikle sıkıntılı olduğunu vurguladı. "Böyle bir yasa tasarısıyla ilk kez karşılaşıyorum" diyen Önder, özellikle öğretim üyelerinin ve tüm eğitim emekçilerinin iktidarın bakış açısından yeniden dinlenmesi gerektiğini belirtti. 

Sırı Süreyya Önder, Genel Kurulu kapattıktan sonra da Divan Başkanlığı görevini tamamlamadan önce önemli bir açıklama yapma gereği duydu. "Bu süreçteki deneyimlerim ve gözlemlerim, yasa tasarısının eğitim camiasında nasıl bir etki yaratacağına dair derin endişelerimi artırdı" diyerek, yasama sürecinde daha fazla şeffaflık ve katılımcılık çağrısında bulundu. Önder, öğretmenlik mesleğinin önemine vurgu yaparak, yasama sürecinde tüm paydaşların katılımını ve görüşlerinin dikkate alınmasını istedi.

Bakmadan Geçme