• Haberler
  • Memur
  • Özel: Kibir kaybettirdi, sokağın sesini biz duyduk

Özel: Kibir kaybettirdi, sokağın sesini biz duyduk

Seçim sonuçlarını değerlendiren CHP lideri Özgür Özel atanamayan öğretmenler, staj mağdurları, asgari ücretliler gibi kesimlerin sesini duyduklarını ve bu sesi sandıkta yansıttıklarını b

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde "kibirin kaybettirdiğini" belirterek ekledi. "Sokağın sesini biz duyduk". Özel, seçmenin sesini duyanların ve değişmeyenlerin kaybettiğini, yeni bir ittifak sürecinin başladığını ifade etti. Türkiye İttifakı'nın kazandığını vurgulayan Özel, seçim sonuçlarının ardından demokratik bir tavrın sergilenmesi gerektiğini belirtti.

Özel, seçim sonuçlarına ilişkin Cumhuriyet gazetesine değerlendirmelerde bulunurken, atanamayan öğretmenler, staj mağdurları, asgari ücretliler gibi kesimlerin sesini duyduklarını ve bu sesi sandıkta yansıttıklarını bildirdi. Özel, AKP'nin seçimlerde ikinci parti olmasının doğal bir sonuç olduğunu, CHP'nin doğru stratejilerle hareket etmesi durumunda her zaman birinci parti olabileceğini ifade etti.

CHP Genel Başkanı, seçmenin verdiği mesajı doğru bir şekilde aldıklarını ve bu mesajı sandıkta yansıttıklarını belirtti. Özel, seçmenin geleceğe yönelik CHP'nin Türkiye'yi yönetme umuduna kredi verdiğini, bu kredinin bir tüketici kredisi olmadığını, seçmenin CHP'ye yatırım yaptığını vurguladı.

Özel, CHP'nin değişen ve gençleşen bir parti olduğunu, seçimlerde değişmeyen partilerle değişmiş olan bir partiyle yarıştığını belirtti. Özel, seçmenin değişime ve değişim umuduna oy verdiğini, bu nedenle CHP'nin seçimlerde başarılı olduğunu ifade etti.

Özel, diğer muhalefet partilerinin değişime uğramamış olmalarının onların seçimlerde zorlanmalarına neden olduğunu belirtti. Özel, seçimlerde varlık gösteremeyen partilerin kapanıp kapanmayacağına seçmenin karar vereceğini ifade etti.

Özel, seçim sonuçlarının ardından klasik ittifakların çöktüğünü ve yeni bir ittifak sürecinin başladığını belirtti. Özel, Türkiye İttifakı'nın seçimlerde kazandığını, seçmenin vicdanıyla sandıkta ittifak yapacağını vurguladı.

Özel, seçimlerde varlık gösteremeyen partilerin kapanıp kapanmayacağına seçmenin karar vereceğini belirtti. Özel, seçim sonuçlarının ardından klasik ittifakların çöktüğünü ve yeni bir ittifak sürecinin başladığını ifade etti. Özel, Türkiye İttifakı'nın seçimlerde kazandığını, seçmenin vicdanıyla sandıkta ittifak yapacağını vurguladı.

Özel, seçim sonuçlarının ardından demokratik bir tavrın sergilenmesi gerektiğini belirtti. Özel, atanamayan öğretmenler, staj mağdurları, asgari ücretliler gibi kesimlerin sesini duyduklarını ve bu sesi sandıkta yansıttıklarını vurguladı. Özel, AKP'nin seçimlerde ikinci parti olmasının doğal bir sonuç olduğunu, CHP'nin doğru stratejilerle hareket etmesi durumunda her zaman birinci parti olabileceğini ifade etti.

Bakmadan Geçme