• Haberler
  • Aktüel
  • Özgür Özel: Kibre kapılmayarak emekli, yoksul, işsiz, esnaf, çiftçinin sorunlarını çözeceğiz

Özgür Özel: Kibre kapılmayarak emekli, yoksul, işsiz, esnaf, çiftçinin sorunlarını çözeceğiz

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Manisa'nın Kula ilçesinde düzenlenen halk buluşmasında, parti olarak görevde kibri ve güç zehirlenmesini reddederek sorumluluklarının bilincinde olduklarını vurguladı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Manisa’nın Kula ilçesinde düzenlenen halk buluşmasında, parti olarak görevde kibri ve güç zehirlenmesini reddederek sorumluluklarının bilincinde olduklarını vurguladı. Ülkede var olan yoksulluk, işsizlik ve diğer sosyal sorunlara dikkati çeken Özel, çiftçilerin, esnafın, işçilerin ve emeklilerin yaşadığı sıkıntılara değindi.

Özel şunları kaydetti:

“Biz CHP olarak edindiğimiz görevde, kibre, güç zehirlenmesine kapılmayacağız. Aksine sorumluluğumuzun farkındayız. Bu ülkede yoksulluk var, işsizlik var. Çiftçilerin, hayvancılıkla uğraşanların büyük dertleri var. Esnaf perişan ve emekliler açlığa terk edildi. 10 bin lira ile kira versen aç kalırsın, karnının doyursan sokakta kalırsın. Böyle bir ülke yarattılar, bunun için büyük bir mücadele verip tekrar halkın iktidarını kurmak, tekrar Atatürk’ün, ‘Cumhuriyet ki kimsesizlerin kimsesidir’ dediğini hatırlamak ve uygulamak. Bu ülkede işsizliği, yoksulluğu bitirmek. Emeklinin yüzünü güldürmek. Esnafın cebini doldurmak, çiftçiyi öyle birinin dediği gibi ‘Al ananı da git’ değil Atatürk’ün dediği gibi milletin efendisi yapmak. Bizim ödevimiz, görevimiz, hedefimiz budur. Bunun için hep birlikte çalışacağız”

Özel, Kula'da elde ettikleri başarının CHP'nin birincil görevi olan Atatürk'ün partisini iktidar yapma sorumluluğunu taşıdıklarının bir göstergesi olduğunu belirtti.

CHP'nin hedefinin, işsizliği ve yoksulluğu sonlandırmak, emeklilerin yaşam standartlarını yükseltmek, esnafın ve çiftçinin durumunu iyileştirmek olduğunu dile getiren Özel, bunun için birlikte mücadele edeceklerini vurguladı. Özgür Özel, kavga yerine ülkenin gerçek sorunlarını konuşup çözmek için çalışacaklarını belirtti.

Ayrıca, Özgür Özel, CHP'nin Türkiye genelindeki başarısını ve Türkiye ittifakını önemsediklerini vurguladı. Türkiye'nin, renklerini ve gücünü Türk bayrağından aldığını söyledi ve Türkiye'nin geleceğini inşa etmek için mücadele edeceklerini ifade etti.

Özgür Özel, CHP'nin tarihinde önemli bir yere sahip olduğunu ve bu mirasa sahip çıkacaklarını belirterek önümüzdeki dönemde önce muhalefette mücadele edeceklerini, ardından iktidara gelerek herkesin yüzünü güldüreceklerini söyledi.

Bakmadan Geçme