Polise sandalyeli saldırıya 2 tutuklama

Ordu'da motosiklet sürücüsü 15 yaşındaki gence işlem yapan polis memurunu sandalyeyle yaralayan dede ve ağabey tutuklandı, baba adli kontrol şartıyla serbest kaldı.

Ordu’nun Ünye ilçesinde bir motosiklet sürücüsüne cezai işlem uygulayan polis memuru Erol G., sürücünün aile üyeleri tarafından sandalye ile başından yaralandı. Olay, 22 Eylül 2024 tarihinde saat 13.30 sıralarında Ünye ilçesi Liseler Mahallesi Hanboğazı mevkisinde meydana geldi. Trafik kontrolü sırasında ehliyetsiz ve kask takmayan 15 yaşındaki A.A.D. isimli sürücü durduruldu. Cezai işlem yapılırken, sürücünün dedesi Abdullah D., babası Orhan D. ve ağabeyi Oğuzhan D. olay yerine geldi. Bu sırada polis memuru ile aile arasında tartışma yaşandı.

Tartışma sırasında dedesi ve ağabeyi tarafından sandalye ile başına vurulan polis memuru Erol G., yaralı olarak Ünye Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Başına 5 dikiş atılan memurun sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı. Olay sonrası jandarma ekipleri, dedesi Abdullah D., babası Orhan D. ve ağabeyi Oğuzhan D.’yi gözaltına aldı. A.A.D. hakkında ise ehliyetsiz motosiklet kullanmak ve kask takmamak suçlarından işlem başlatıldı.

Gözaltına alınan Abdullah D., Orhan D. ve Oğuzhan D.'nin jandarmadaki işlemleri bugün tamamlandı. Adliyeye sevk edilen dedesi Abdullah D. ve ağabeyi Oğuzhan D. tutuklanırken, baba Orhan D. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Yaralı polis memuru Erol G'nin tedavisi sürüyor.

Bakmadan Geçme