Resmi Gazete'de bugün (02.09.2024)

Resmi Gazete'nin 2 Eylül 2024 tarihli sayısı yayımlandı.


2 Eylül 2024 tarihli ve 32650 sayılı Resmî Gazete yayımlandı. Bu sayıda çeşitli yönetmelikler, tebliğler ve kurul kararları yer aldı. 

Yönetmelik bölümünde, Antalya Bilim Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliği ile İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliğinde değişiklik yapılmasına dair düzenlemeler dikkat çekti. Ayrıca, Yıldız Teknik Üniversitesi Lisansüstü Eğitim ve Öğretim Yönetmeliği de bu sayıda yayımlandı.

Tebliğler bölümünde, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Sağlık Uygulama Tebliğinde yapılan değişiklikler yer aldı. Bunun yanı sıra, Türk Lirası Mevduat ve Katılma Hesaplarına Dönüşümün Desteklenmesi Hakkında Tebliğ (Sayı: 2021/14) ve Altın Hesaplarından Türk Lirası Mevduat ve Katılma Hesaplarına Dönüşümün Desteklenmesi Hakkında Tebliğ (Sayı: 2021/16)'de değişiklik yapılmasına dair tebliğler yayımlandı.

Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu’nun 29 Ağustos 2024 tarihinde aldığı 12843 ve 12844 sayılı kararlar da bu sayıda yer aldı. 

İlan bölümünde ise artırma, eksiltme ve ihale ilanları, çeşitli ilanlar ve T.C. Merkez Bankası tarafından belirlenen Devlet İç Borçlanma Senetlerinin günlük değerleri yayımlandı.

Resmî Gazete’nin tüm sayılarına ve içeriğine, 7 Şubat 1921 tarihinden bu yana erişim sağlanabiliyor.

 

Bakmadan Geçme