Resmi Gazete'de bugün (10.07.2024)

Resmi Gazete'nin 10 Temmuz 2024 tarihli sayısı yayımlandı.

10 Temmuz 2024 tarihli ve 32598 sayılı Resmî Gazete yayımlandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzalı atama karanamesi ile Diyarbakır Valiliği’ne Murat Zorluoğlu, Malatya Valiliği’ne Ersin Yazıcı, Kocaeli Valiliği’ne Ilhami Aktaş, Çanakkale Valiliği’ne Ömer Toraman, Elazığ Valiliği’ne ise Numan Hatipoğlu atandı.

Ayrıca Erdoğan imzalı atama ve görevden alma kararları ile Ticaret Bakanlığına bağlı Fırat, Batı Akdeniz ve Doğu Marmara Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürleri görevlerinden alındı. Aynı kararname ile İpekyolu, Doğu Akdeniz ve Gürbulak Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürlüğü görevlerine yeni isimler atandı.

Ayrıca, gazetede kişisel verilerin yurt dışına aktarılmasıyla ilgili usul ve esasları belirleyen yönetmelik, Atatürk Üniversitesi Deprem Araştırma Merkezi ve Lokman Hekim Üniversitesi İhale Yönetmeliği’nde yapılan değişiklikler ile ilgili yönetmelikler ve Cumhurbaşkanlığı’nın 11 Temmuz Srebrenitsa Soykırımını Uluslararası Düşünme ve Anma Günü ile ilgili 2024/8 sayılı genelgesi yer alıyor.

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu'nun 04/07/2024 tarihli ve 10930, 10932 sayılı kararları da yayımlandı.

Anayasa Mahkemesi’nin 2024 yılı içinde aldığı çeşitli başvurulara ilişkin kararlar, numaralandırılarak ve başvuru tarihleriyle birlikte Resmî Gazete’de yayımlandı.

Gazetenin ilan bölümünde, yargı ilanları, artırma, eksiltme ve ihale ilanları ile çeşitli duyurular yer aldı. Ayrıca T.C. Merkez Bankası tarafından belirlenen günlük döviz kurları ve devlet iç borçlanma senetlerinin güncel değerleri de kamuoyuna duyurulmuştur.

 

Bakmadan Geçme