Resmi Gazete'de bugün (12.09.2024)

Resmi Gazete'nin 12 Eylül 2024 tarihli sayısı yayımlandı.

Resmî Gazete'nin 12 Eylül 2024 tarihli ve 32660 sayılı nüshası yayımlandı. Gazetede yer alan yönetmelikler, milletlerarası andlaşmalar, tebliğler ve kurul kararları dikkati çekiyor. 

Milletlerarası andlaşma bölümünde, Türkiye Cumhuriyeti Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Singapur Kızılhaç Derneği arasında imzalanan mutabakat zaptı bulunuyor. Bu mutabakat, deprem bölgelerinde kullanılacak iletişim merkezlerinin inşası için finansman sağlanmasını kapsıyor.

Yönetmelik bölümünde, Ufuk Üniversitesi Doktor Rıdvan Ege Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi Yönetmeliği yayımlandı. Ayrıca, sera gazı emisyon raporlarının doğrulanması ve doğrulayıcı kuruluşların akreditasyonu tebliğinde değişiklik yapıldı. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu'nun 15 Ağustos 2024 tarihli kararı da kurul kararları arasında yer alıyor.

İlan bölümünde ise yargı ilanları, artırma, eksiltme ve ihale ilanları ile T.C. Merkez Bankası tarafından belirlenen döviz kurları ve devlet iç borçlanma senetlerinin günlük değerleri yayımlandı.

Bakmadan Geçme