Resmi Gazete'de bugün (12.10.2024)

Resmi Gazete'nin 12 Ekim 2024 tarihli sayısı yayımlandı.

Resmi Gazete'nin 12 Ekim 2024 tarihli ve 32690 sayılı nüshası yayımlandı.

1428 sayılı Kişisel Verileri Koruma Kurulu Üyelikleri İçin Yapılan Seçime Dair TBMM Kararı yayımlandı. Ayrıca kadınların her türlü şiddet ve ayrımcılığa maruz kalmalarının önlenmesi ve mevcut düzenlemelerin gözden geçirilmesi amacıyla bir Meclis Araştırma Komisyonu kurulmasına ilişkin 1429 sayılı sayılı TBMM Kararı Resmi Gazete'de yer aldı.

Ayrıca yürütme ve idare bölümünde çeşitli yönetmelikler de yayımlandı. Spor Kulüpleri, Spor Anonim Şirketleri ve Üst Kuruluşların Denetimi Hakkında Yönetmelik, Araçların İmal, Tadil ve Montajı Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik ve Resmi İlan ve Reklam Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik Resmi Gazete'de yer aldı.

Tarım ve Orman Bakanlığı’nın kontrolüne tabi bazı ürünlerin girişine yetkili gümrük idareleri ve resmi kontrollerini yapmaya yetkili il müdürlüklerinin belirlendiği tebliğde değişiklik yapılmasına dair bir tebliğ de yayımlandı.

İlan bölümünde ise yargı ilanları, artırma, eksiltme ve ihale ilanları yer aldı. Ayrıca T.C. Merkez Bankası tarafından belirlenen döviz kurları ve Devlet İç Borçlanma Senetlerinin günlük değerleri de yayımlandı.

Bakmadan Geçme