Resmi Gazete'de bugün (24.08.2024)

Resmi Gazete'nin 24 Ağustos 2024 tarihli sayısı yayımlandı.

24 Ağustos 2024 tarihli ve 32642 sayılı Resmî Gazete yayımlandı.

 2024 Yılında Yapılacak Bitkisel Üretime Yönelik Desteklemeler ile Diğer Bazı Tarımsal Desteklemelere İlişkin Cumhurbaşkanı Kararı Resmi Gazete'de yer aldı. 

Resmî Gazete’nin bugünkü sayısında ayrıca, çeşitli yönetmelik ve tebliğ değişiklikleri de yer aldı. "Dip Tarama Malzemesinin Çevresel Yönetimi Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik" ve "Orman Emvali veya Odun Dışı Ürünlere Verilecek Taşıma Belgeleri Hakkında Yönetmelik" gibi önemli yönetmelikler, çevresel yönetim ve orman ürünlerinin taşınmasıyla ilgili yeni düzenlemeler getiriyor.

Tebliğler bölümünde ise "Konkordato Gider Avansı Tarifesi", "Yatırımlarda Devlet Yardımları Hakkında Kararın Uygulanmasına İlişkin Tebliğ" ve "İthalatta Gözetim Uygulanmasına İlişkin Tebliğ" gibi ekonomik ve ticari düzenlemelerle ilgili değişiklikler yer alıyor. Ayrıca "Bakımdan Sorumlu Kuruluş (ECM) Sertifikası Düzenlenmesine Dair Tebliğ" de yayımlandı.

İlan bölümünde ise yargı ilanları, artırma, eksiltme ve ihale ilanları ile çeşitli ilanlar bulunuyor. T.C. Merkez Bankası tarafından belirlenen döviz kurları ve devlet iç borçlanma senetlerinin günlük değerleri de bugünkü sayıda yayımlanan diğer bilgiler arasında yer aldı.

Resmî Gazete’nin bugünkü sayısı, 7 Şubat 1921 tarihinden itibaren yayımlanan tüm sayılarla birlikte erişime açık durumda.

Bakmadan Geçme