Resmi Gazete'de bugün (29.09.2024)

Resmi Gazete'nin 29 Eylül 2024 tarihli sayısı yayımlandı.

29 Eylül 2024 tarihli ve 32677 sayılı Resmî Gazete'de çeşitli yönetmelik değişiklikleri ve tebliğler yayımlandı. Resmî Gazete, 07 Şubat 1921'den itibaren yayımlanan tüm sayılara erişim imkanı sunuyor.

Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi İleri Teknolojiler Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliğinde değişiklik yapıldı. Ayrıca, Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Asya Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliği yayımlandı. Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Türkiye Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliği yürürlükten kaldırılırken, aynı üniversitenin Vakıf Kültürü ve Medeniyeti Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliği yürürlüğe girdi. Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Veteriner Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliği ile Yüksek İhtisas Üniversitesi Ön Lisans ve Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinde de değişiklikler yapıldı.

Ulusal Meslek Standartlarına Dair Tebliğde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ (No: 2024/29) de bugün yayımlanan önemli düzenlemeler arasında yer aldı.

İlanlar bölümünde ise yargı ilanları, artırma, eksiltme ve ihale ilanlarının yanı sıra çeşitli ilanlar yer aldı. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası tarafından belirlenen Devlet İç Borçlanma Senetlerinin günlük değerleri de bu bölümde yayımlandı.

Bakmadan Geçme