• Haberler
  • Memur
  • Sancaktepe'deki 'jakuzi' iddiasını CHP'li yeni belediye başkanı yalanladı

Sancaktepe'deki 'jakuzi' iddiasını CHP'li yeni belediye başkanı yalanladı

İmamoğlu'nun reklamcısı Necati Özkan'ın, Sancaktepe eski Belediye Başkanı Şeyma Döğücü'ye yönelik 'jakuzi' iddiası büyük yankı uyandırdı. CHP'li yeni Belediye Başkanı Alper Yeğin, bu iddiaları yalanlayarak tartışmalara son noktayı koydu.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun reklamcısı, siyasal iletişim danışmanı Necati Özkan'ın, Sancaktepe eski Belediye Başkanı Şeyma Döğücü'ye yönelik 'jakuzi' iddiası büyük yankı uyandırdı. CHP'li yeni Belediye Başkanı Alper Yeğin, bu iddiaları yalanlayarak tartışmalara son noktayı koydu.

İmamoğlu'nun kampanya direktörü olduğu belirtilen Necati Özkan, Sancaktepe Belediye Başkanı Alper Yeğin'i ziyaretinde belediye binasının 6 bin metrekare olduğunu ifade etti. Ancak daha sonra, belediye başkanlık binası içerisinde jakuzi bulunduğunu iddia etti. Özkan, "Başkanlık katında jakuzi, yemek odası ve 200 metrekare mutfak var. Bu nasıl olabilir?" şeklinde açıklamalarda bulundu.

Eski Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü ise sosyal medya üzerinden bu iddialara yanıt verdi. Döğücü, "Necati Özkan, jakuzi iddiasını ispatlamazsa senden aşağı insan yok" ifadelerini kullanarak iddiaları reddetti ve İBB Başkanı İmamoğlu'nun reklamcısının iddialarını sorguladı.

Bu tartışmaların ardından CHP'li Sancaktepe Belediye Başkanı Alper Yeğin'den açıklama geldi. Yeğin, "Başkanlık katında herhangi bir tadilat işlemi yapılmamıştır. Jakuzi meselesinin çok değersiz kalacağı lüks ve batırılan bir belediye hikâyesini yakın zamanda paylaşacağım" dedi.

Bu süreçte, Döğücü'den önceki belediye başkanı İsmail Erdem de sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Erdem, "Sancaktepe Belediye binasını 2017'de yaptıran ve hizmete alan biziz. Jakuzi hikayesi tamamen yalan ve iftira. Yalancının mumu ne zaman söner bunu milletimize havale ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu ise Şeyma Döğücü'ye destek vererek, "Şeyma Döğücü Başkanımıza yapılan itibar suikastını kınıyoruz" dedi.

Eski Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ise tepkisini sosyal medya üzerinden dile getirdi. Türkmen, "İnternetten bir görsel bulup 'başkanlık katında bu var' diyorlar! Bu yalanı başlatan kişi Ekrem İmamoğlu'nun reklamcısıymış! Hiçbir ahlaki değerleri, yalanlarının sınırı yok" dedi.

Bu gelişmeler, Türkiye'de siyasi tartışmaların ve iddiaların gündemdeki yerini bir kez daha gözler önüne serdi.

Bakmadan Geçme