Saraydaki o danışmanlardan Hüseyin Çelik'e yanıt: Kurdurduğunuz Deva ve Gelecek çöp oldu

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum'u işaret ederek AK Parti'yi eleştiren Hüseyin Çelik'e Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın iki başdanışmanlarından yanıt geldi.

  • 222

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum'u işaret ederek AK Parti'yi eleştiren partinin kurucularından ve eski bakanlardan Hüseyin Çelik'e Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın iki başdanışmanlarından yanıt geldi.

Serbestiyet'te Hilal Köylü imzasıyla yayımlanan röportajında Mehmet Uçum'u işaret ederek kurucusu olduğu AK Parti'yi ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı eleştiren Hüseyin Çelik'e, Beştepe'den yanıt geldi. Cumhurbaşkanı Baş Danışmanlarından Ahmet Selim Köroğlu ve Ayhan Ogan, Çelik'e sert ifadelerle cevap verdi.

Köroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "31 Mart sonuçları üzerinden serbestiyete açıklama yapan eski Türkiyenin siyasi artıkları kurdurduğunuz partilerde siyaset yapın,Mehmet Uçum bahanesiyle Cumhurbaşkanımıza ve Cumhur ittifakına parmak sallamayın" ifadesini kullandı.

Ayhan Ogan ise şu ifadeleri kullandı:

"Hüseyin bey Erdoğan 52 oy aldı.Ak parti ile arasında 20 puan fark var.Kurdurduğunuz deva ve gelecek partisi çöp oldu.Çekin elinizi AK Parti'den.Erdoğan dan intikam alacaksanız da hodri meydan."

Çelik, seçim yenilgisinden sonra eski-yeni AK Partililer ile Erdoğan’ın hukuk başdanışmanı Mehmet Uçum arasında yaşanan tartışmalarda hem Uçum’a, hem de ona müsaade eden Cumhurbaşkanına tepkisini şöyle dile getirmişti:

 “Sarayda kanunların efendisi haline getirilmiş bir komünist bozuntusu var. Ne idüğü belirsiz adam racon kesiyor, parmak sallıyor. Erdoğan nasıl müsaade ediyor?”

Bakmadan Geçme