• Haberler
  • Memur
  • Sınır kapısındaki saldırıda 3 gümrük muhafaza memuru yaralandı

Sınır kapısındaki saldırıda 3 gümrük muhafaza memuru yaralandı

Şırnak'ın Silopi ilçesindeki Habur Sınır Kapısı'nda, bagaj kontrolü sırasında gümrük muhafaza memurlarına saldırı düzenlendi. Olayda 3 memur yaralandı ve 5 şüpheli gözaltına alındı.

Şırnak’ın Silopi ilçesindeki Habur Sınır Kapısı'nda, 04.00 sıralarında meydana gelen olayda, bagajları x-Ray cihazıyla kontrol edilen bir grup, gümrük muhafaza memurlarına saldırdı. Olayda, 3 gümrük memuru yaralandı. 

İddiaya göre, bagaj kontrol bölgesine gelen grup, görevli memurlarla tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine grup, memurlara fiziksel saldırıda bulundu. E.B., B.B. ve M.S. isimli memurlar, yüz, boyun ve enselerinden aldıkları darbelerle yaralandı. Yaralı memurlar, Silopi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı ve durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Olayın ardından, M.B., K.O., M.B., Y.B. ve S.B. isimli şüpheliler, Habur Gümrük Muhafaza Müdürlüğü ekiplerince yakalanarak polise teslim edildi. Şüpheliler, Silopi Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri devam eden şüphelilerin, olayla ilgili olarak sorguları sürüyor.

Bakmadan Geçme