• Haberler
  • Memur
  • Tamirci müşterisi olan polisi silahla yaraladı

Tamirci müşterisi olan polisi silahla yaraladı

Olay Antalya Serik'te meydana geldi.

Antalya’nın Serik ilçesinde polis memuru Ali Şen, oto tamircisi G.K.’nin silahlı saldırısına uğrayarak ağır yaralandı. Saldırıyı gerçekleştiren oto tamircisi ve aracın şoförü olan bir kişi kısa sürede yakalandı.

Olay, Antalya’nın Serik ilçesindeki Sanayi Sitesi’nin Boğazkent yolu üzerinde, öğle saatlerinde yaşandı. İddiaya göre polis memuru Ali Şen, yaklaşık iki ay önce arızalanan aracını oto tamircisi G.K.‘ye teslim etti. Şen, aracının durumu hakkında bilgi almak için tamirhaneye gitti ve bir süre sonra dükkandan ayrıldı. Ancak oto tamircisi G.K., kendi aracıyla Şen’i takip etti. Araçtan inmeden av tüfeğiyle polis memuru Ali Şen’e ateş açtı.

Saldırganın ateş etmesiyle sırtından vurulan Ali Şen, ağır yaralı olarak yere düştü. Olayın ardından G.K. hızla olay yerinden kaçarken, çevredeki vatandaşlar durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri ve polis sevk edildi. Sağlık ekipleri, Ali Şen’i ilk olarak Serik Devlet Hastanesi’ne götürdü, ardından durumunun ciddiyeti nedeniyle Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’ne sevk edildi. Şen’in hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Olay anı güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde G.K.’nin otomobiliyle Ali Şen’e yaklaştığı, ardından araçtan ateş ettiği ve hızla uzaklaştığı görüldü. Şen’in ise saldırı sonrasında yere düştüğü anlar kameraya yansıdı.

Serik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kaçan şüpheliyi yakalamak için geniş çaplı bir çalışma başlattı. Kısa süre içinde saldırıyı gerçekleştiren oto tamircisi G.K. ve aracı kullandığı tespit edilen M.A.T. polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Yapılan incelemelerde, olay sırasında aracın M.A.T. tarafından kullanıldığı ve arka koltukta oturan G.K.’nin saldırıyı gerçekleştirdiği belirlendi.

Polis memuru Ali Şen’in hastanedeki tedavisi devam ederken, saldırıyla ilgili soruşturma sürüyor.

Bakmadan Geçme