• Haberler
  • Tded'de Diksiyon ve Hitabet Kursu Başladı

Tded'de Diksiyon ve Hitabet Kursu Başladı

Türk Dil ve Edebiyat Derneği(TDED Kocaeli Şubesi'nde Diksiyon ve Hitabet kursu başladı.Türk Dil ve Edebiyat Derneği(TDED) Kocaeli Şubesi'nde yeni dönem Diksiyon ve Hitabet Kursu, 6 Kasım Cuma günü başladı. Seka Kültür Alanı'nda bulunan dern

Türk Dil ve Edebiyat Derneği(TDED Kocaeli Şubesi’nde Diksiyon ve Hitabet kursu başladı.
Türk Dil ve Edebiyat Derneği(TDED) Kocaeli Şubesi’nde dünkü devre Diksiyon ve Hitabet Kursu, 6 Kasım Cuma haset başladı. Seka Kültür Alanı’nda mevcut cemiyet binasında meydana getirilen çörek parasız ve sertifikalı olacak. Her hafta Cuma ve Pazar günleri yapılacak bulunan çörek 24 hafta sürecek. Güzel konuşmaya hazırlık, nağme ve dem eğitimi, ifadenin kuvvetlendirilmesi, görüşme tekniği ve hitabet bölümlerinden oluşan Diksiyon ve Hitabet kursunun önceki kadro dersi yapıldı. İkinci grubun derslerimizi ise piyasa günleri 17.00 ile 20.00 saatleri ortada yapılacak.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat ve Konservatuvar Şube Müdürlüğü Tiyatro Bölümü hocalarından İnci Cevher Uzgaş’ın çalışmalar bölümünde ve kent Tiyatroları sanatçısı Mehmet Beyazıt Uzgaş’ın kuram bölümünde eğitmenliğini icra ettiği kursun önceki dersinde çarpıcı konuşmanın önemine değinildi. Doğru ve dobra konuşmanın ehliyetli olmadığına özen çekici eğitmenler, ”İnsanın donanımlarını bilmesi gerekiyor. Biz de burada kursiyerlere çarpıcı görüşme nite kabil uygulamalarla anlatıyoruz” dedi.

Kaynak: IHA-YEREL

Bakmadan Geçme

Memur 5 - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!
WhatsApp İhbar Hattı
0546 560 34 80
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!