• Haberler
  • Memur
  • TOKİ konutu çıkanlar projelerdeki ilerleme durumların nasıl öğrenebilir?

TOKİ konutu çıkanlar projelerdeki ilerleme durumların nasıl öğrenebilir?

TOKİ kuralarında konut sahibi olanlar, projelerin ilerleme durumunu artık e-Devlet üzerinden sorgulayabilecek. Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi, bu yeni hizmetin vatandaşlara büyük kolaylık sağlayacağını açıkladı.

Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından düzenlenen konut kampanyalarına başvuran ve kura sonuçları açıklanan vatandaşlara yönelik önemli bir duyuru yaptı. Duyuruya göre, TOKİ kuralarında konut sahibi olmaya hak kazanan vatandaşlar, projelerdeki ilerleme durumlarını e-Devlet Kapısı üzerinden kolayca sorgulayabilecekler.

Bu duyuru, milyonlarca vatandaşın ev sahibi olma umuduyla başvurduğu TOKİ projelerinin takibi açısından büyük bir kolaylık sağlıyor. Artık, kura sonuçları ve proje durumlarına ilişkin tüm bilgilere e-Devlet üzerinden erişim mümkün olacak. Bu sayede, vatandaşlar başvurularının hangi aşamada olduğunu ve konut projelerinin ilerleme durumunu anında öğrenebilecekler.

Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi, duyurusunu X (Twitter) platformu üzerinden yaptı ve bu yeni hizmetin vatandaşlara büyük kolaylık sağlayacağını belirtti. Bu hizmet sayesinde, konut sahibi olma sürecindeki belirsizlikler en aza indirilecek ve vatandaşlar projelerin ilerleyişini anbean takip edebilecekler.

Bakmadan Geçme