• Haberler
  • Memur
  • Türkiye Kamu-Sen üyelerine tamamlayıcı sağlık sigortası kampanyaları

Türkiye Kamu-Sen üyelerine tamamlayıcı sağlık sigortası kampanyaları

İndirimli Tamamlayıcı Sağlık Sigortası kampanyasını sürdüren sendika, üyeler ve aileleri, sağlık hizmetlerinde güvence altına alıyor.

Türkiye Kamu-Sen, SDK Sigorta Acenteliği ile gerçekleştirdiği iş birliği çerçevesinde Tamamlayıcı Sağlık Sigortası anlaşmasının ANA Sigorta ile sürdüğünü duyurdu. Konfederasyon Genel Başkanı Önder Kahveci, bu anlaşmanın tüm Türkiye Kamu-Sen üyeleri için hayırlı olmasını temenni ederek, "Üyelerimizin hak ve menfaati noktasında her daim üzerine düşen sorumluluğu yerine getiren konfederasyonumuz yeni dönem indirimli Tamamlayıcı Sağlık Sigortası anlaşmamız devam etmektedir. Üyelerimiz ve aileleri bu anlaşmadan rahatlıkla yararlanabilecek ve sağlık hizmetleri konusunda kendilerini güvende hissedeceklerdir" dedi.

Kahveci, ayrıca, yapılan anlaşmanın Türkiye Kamu-Sen camiasına hayırlı olmasını dileyerek, sağlıklı günler temennisinde bulundu.

Anlaşmanın detayları hakkında bilgi almak isteyenler, Türkiye Kamu-Sen ve SDK Sigorta Acenteliği iletişim numaralarını kullanarak destek alabilecek

 

Bakmadan Geçme