Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı 69 işçi istihdam edecek

Bakanlık, taşra teşkilatı birimlerinde istihdam edilmek üzere 69 sürekli işçi alımı yapacağını duyurdu.

  • 142

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, taşra teşkilatı birimlerinde istihdam edilmek üzere 69 sürekli işçi alımı yapacağını duyurdu. Başvurular 1 Nisan 2024'ten itibaren 5 Nisan 2024'e kadar Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) internet adresi üzerinden yapılacak.

Başvuru şartları

- Başvuruda bulunacak adayların, belirtilen ünvan ile ilgili başvuru şartlarını taşımaları gerekmekte olup, denizcilikle ilgili yeterlik (belge) ve hizmet şartı başta olmak üzere diğer belirtilen şartları sağlamayan adayların başvuruları değerlendirilmeye alınmayacak.
  
- Adaylar sadece 1 başvuru hakkına sahip olacak. Birden fazla başvuru yapan adayların hiçbir başvurusu kabul edilmeyecek.

Başvuru süreci

İŞKUR üzerinden yapılan başvuruların ardından, başvuru şartlarını sağlayan adayların listesi Bakanlık internet sitesinde yayımlanacak. Bu adaylara hangi belgeleri teslim edecekleri, belge teslim yeri ve tarihleri ile diğer bilgilendirme işlemleri ve yapılacak sözlü ve/veya uygulamalı sınav hakkında bilgilendirmeler Bakanlık internet sitesinde duyurulacak. Ayrıca, sözlü ve/veya uygulamalı sınav için noter kura çekilişi 6 Mayıs 2024'te Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı merkez kampüsünde gerçekleştirilecek.

Atama süreci

Sözlü ve/veya uygulamalı sınav sonucunda başarılı olan adayların, Güvenlik Soruşturması ve/veya Arşiv Araştırması olumlu sonuçlandıktan sonra atama işlemleri başlatılacak.

 

Bakmadan Geçme