• Haberler
  • Memur
  • Ali Koç, Mehmet Büyükekşi'yi bombaladı: Senin iki telefonundan ByLock çıktı

Ali Koç, Mehmet Büyükekşi'yi bombaladı: Senin iki telefonundan ByLock çıktı

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye yönelik suçlamalarda bulundu.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, düzenlediği basın toplantısında Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye suçlamalarda bulundu.

Koç, Büyükekşi'yi yönelik "Söz konusu milli değerler için bizleri en son sorgulayacak kişilerden biri sizsiniz. Niye? Sizin iki telefonunuzdan ByLock çıktı. Böyle biri bize milli değerler konusunda asla laf edemez" ifadesini kullandı.

Koç'un bu açıklamalarına kaynaklık eden haber, Odatv tarafından yayımlanmıştı. Büyükekşi'nin iki telefonundan ByLock çıktığına dair yapılan bir haberle gündeme gelmişti. Odatv'nin ortaya çıkardığı bilgilere göre, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin kardeşi ve ortağı Aykut Büyükekşi'nin FETÖ davasından yargılandığı da belirtilmişti.

Bu haberler, Türk futbolunda ciddi tartışmaların yaşanmasına neden olmuştu. Koç'un basın toplantısında dile getirdiği sert ifadeler, Türk futbol kamuoyunda büyük yankı uyandırdı. Koç, Büyükekşi'nin milli değerlerle ilgili herhangi bir konuda Fenerbahçe'ye eleştiri yapma hakkının olmadığını vurguladı.

Basın toplantısında Ali Koç'un Büyükekşi'ye yönelik sert eleştirileri bununla da sınırlı kalmadı. Koç, TFF başkanlığı seçimleriyle ilgili yaşanan süreçleri ve kulüplere yapılan baskıları da detaylı bir şekilde anlattı. Özellikle, imza veren kulüplere yönelik baskıların arttığını ve bazı kulüplere maddi destek iması yapıldığını belirtti.

 

---

Bakmadan Geçme