'Adli ve idari tahkikat devam etmekte'

Adalet Bakanı Bozdağ, Diyarbakır'daki terör saldırısının aydınlatılması için Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı'nın büyük bir çalışma yürüttüğünü, hem adli hem idari tahkikatın devam ettiğini söyledi.

ANKARA

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Diyarbakır'daki terör saldırısıyla ilgili olayın aydınlatılması için Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığının gerçekten büyük bir çalışma yürüttüğünü belirterek, adli ve idari tahkikatın devam ettiğini söyledi.

Yargıda Birlik Derneği Başkanı Birol Kırmaz ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ı ziyaret etti.

Diyarbakır'daki terör saldırısı

Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi ve Diyarbakır'da şehit olan polislere de Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileyen Bozdağ, şöyle devam etti:

'Olayın aydınlatılması için Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı gerçekten büyük bir çalışma yürütüyor. Hem adli hem idari tahkikat devam etmekte. Ancak olay yeri incelemesini Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı rahat bir biçimde yapma fırsatı bulamadı.

Bunu şunun için söylüyorum, savcılarımız, hakimlerimiz gerçekten büyük bir özveriyle vazifelerini yapıyorlar. Gerçeğin peşinde koşarken, adaleti doğru tecelli ettirmek için uğraşırken, kendilerini, canlarını dahi işin önüne koyarak vazifelerini yapıyorlar.'

Muhabir: Aylin Sırıklı memur5.com

Bakmadan Geçme