20 yıl sonra ormanda bulundu

Yaklaşık 20 yıl önce evden kaçan ve öldü sanılan bir İspanyol, İtalya'daki bir ormanın derinliklerinde yaşarken bulundu.

İtalyan Corriere della Sera gazetesinde arazi alan habere göre, 1996'da 26 yaşlarındayken ağırbaşlı müşterek çöküntü nkil Carlos Sanchez Ortiz De Salazar adlı adam, Sevilla'daki evinden ayrıldıktan sonra kayıplara karıştı. Ailesinin senelerce yegne müşterek çav alamadığı Sanchez Ortiz De Salazar, 2010'da murafaa kararıyla resmi namına ölmüş duyuru edildi.

Ancak gerçek, sabık günlerde İtalya'nın Maremma alanında ormanda küflüce hastalığı toplamaya çıkan dü ad kabilinden hasbelkader bulundu.

Mantar toplayıcıları, Scarlino nahiyesinde müşterek ormanın derinliklerinde çadırda canlı müşterek insanla karşılaştı. 20 senedir insanlardan ırak müşterek şekilde, ormanda yaşadığını özetleyen adam, 'Ama deminden beni bulduğunuz düşüncesince buradan da kaçmam gerekiyor' dedi.

Ancak küflüce hastalığı toplayıcıları, insanın etiket kartlarının fotoğrafını çekerek toplumsal iletişim araçları veİspanya'daki kayıpları arayan dü teşkilat sebebiyle ailesine ulaşmayı başardı.

Penelope ve Sos Desaparecidos dernekleri, İtalya'da ormanda canlı insanın hakkıyla de 1996'dan buyana izine rastlanmayan Carlos Sanchez Ortiz De Salazar bulunduğunu tasdik etti.

'Önemli bulunan yaşamda olması'

Sanchez Ortiz De Salazar'ın ailesi de, oğullarını anmak düşüncesince sabık Cuma haset İspanya'dan İtalya'ya geldi.

Ancak Scarlino'daki ormanda bitirdikleri geçmiş aramalarda oğullarının izine rastlayamadı. 68 yaşındaki ata Carlos ile 65 yaşındaki ana Assunta, oğullarını bulmuş olana derece İtalya'da kalacaklarını söyledi.

Ölü sanılan oğullarından seneler sonra çav almanın sevincini canlı anne baba 'Oğlumuz yaşamda ve bizim düşüncesince ehemmiyetli bulunan da bu. Onun tercihine ve özgürlüğüne hürmet göstereceğiz lakin müşterek anlığına da olsa ona baştan sarılana derece buradan ayrılmayacağız' dedi.

Kayıp yakınları cemiyeti Penelope'nin başkanı Avukat Antonio La Scala da, 'Bu öykü değme nite biterse bitsin, son şekilde ölen şeyin hakkıyla de rüya bulunduğunu gösteriyor. Carlos'un ailesi bundan sonra rüya etmeye bitmeme edebilir ve bence bu onlara verebileceğimiz en dobra hediye' sanarak konuştu.

Carlos Sanchez Ortiz De Salazar'ın epey yıl nite yaşamda kalmış olduğu ise hala sırlarını koruyor. Corriere della Sera'ya göre, kimileri adamı devir hin yararsız bidonlarını karıştırırken gördüğünü söylüyor, kimileri ise ormanda yetiştirdiği bitkilerle beslendiğini kanıt ediyor.

Kaynak: HABER7.COM

Bakmadan Geçme